20 tane sorun çıkar mı? Abartı mı 20? 800 Robux oluyor toplamda.BlueStacks ban sebebi değildir ve aynı telefon gibide olabilir 2 side mobilden çünkü bence çok ta bir şey olmaz çünkü denedim ama fazla abartmamanızı öneririm.
20 tane sorun çıkar mı? Abartı mı 20? 800 Robux oluyor toplamda.BlueStacks ban sebebi değildir ve aynı telefon gibide olabilir 2 side mobilden çünkü bence çok ta bir şey olmaz çünkü denedim ama fazla abartmamanızı öneririm.
20 tane sorun çıkar mı? Abartı mı 20? 800 Robux oluyor toplamda.
Evet düzeldi bendede tesekkurlerEvet google size email üzerinden mail atınca düzeliyor yani bende öyle düzeldi ama max 5dk içinde düzelir
Yeni bir hesap açıp, alıp ve Robuxları donate oyunu üzerinden atsak, güzel bi para çıkar herhalde.Pek iyi bilmiyorum 600 almıştım bence çıkmaz millet deli gibi alıyor.
Hocam 40 robux çekebiliyormusunuz hala?Evet düzeldi bendede tesekkurler
Bugla 3000 kusur robux aldım yan hesaptan. Premium da alıp ana hesabıma item trade i atcam banlanirsada yan hesap banlanırBlueStacks ban sebebi değildir ve aynı telefon gibide olabilir 2 side mobilden çünkü bence çok ta bir şey olmaz çünkü denedim ama fazla abartmamanızı öneririm.
Bugla 3000 kusur Robux aldım yan hesaptan. Premium da alıp ana hesabıma item trade i atacağım banlanirsada yan hesap banlanır.
Banlanmazsın. Ben o dediğimi yapalı 2 hafta oldu neredeyse. Sıfır problem.
Ban sebebi değil ama Robux'ları buga sokabilirsiniz
Donate oyununda yüzde 30 kesinti yapıyor.Yeni bir hesap açıp, alıp ve Robuxları donate oyunu üzerinden atsak, güzel bi para çıkar herhalde.
Hocam 40 robux çekebiliyormusunuz hala?
Tamam işte, 600 çektin diyelim ki. En az 400 geliyor sanırım.Donate oyununda yüzde 30 kesinti yapıyor.
400 olmayabilir 300’de olabilir hesaplamadım.Tamam işte, 600 çektin diyelim ki. En az 400 geliyor sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.