Artan SJW etkisi

Makaleler
1
Daha fazla  
2019-2022 arasında feminazi ve LGBT baskısı giderek artmaya başladı. Artık SJW akımları genelde orantısız biçimde gözümüze sokulmaya başlandı. Bazı oyunlara ve film/dizilere SJW müdahalesi sonucu hikaye ve karakter değişimleri yapıldı. Ben bu tayfayı harbiden anlamıyorum. Bir oyunda veya bir filmde siyahi karakter, eş cinsel karakter olmazsa bu neden siyahi ve eşcinsellere saygısızlık olarak algılanmaya başlıyor? İstemiyorsan izlemezsin, konu bu kadar basit. Böyle yaparak bu gruplara yönelik nefreti daha çok arttırıyorlar, farkında değiller.

2019-2022 arasında feminazi ve LGBT baskısı giderek artmaya başladı. Artık SJW akımları genelde orantısız biçimde gözümüze sokulmaya başlandı. Bazı oyunlara ve film/dizilere SJW müdahalesi sonucu hikaye ve karakter değişimleri yapıldı. Ben bu tayfayı harbiden anlamıyorum. Bir oyunda veya bir filmde siyahi karakter, eş cinsel karakter olmazsa bu neden siyahi ve eşcinsellere saygısızlık olarak algılanmaya başlıyor? İstemiyorsan izlemezsin, konu bu kadar basit. Böyle yaparak bu gruplara yönelik nefreti daha çok arttırıyorlar, farkında değiller.
Güzel bir noktaya değinmişsin bende anlamış değilim. Lgbt+ geçen açılıma bakayım dedim stalker oyunun açılımını geçiyor :D

Bu olayı savunmuyorum rahatsız olduğum örnekleri de var ama bunu bahane ederek bu gruplara yönelik nefretini arttırmak saçmalıktır. İstemiyorsan izlemezsin derler sana da o zaman.

Türkiye'deki etkisi de ayrı komik. Erken yaşta tesettüre sokulan çocuk görünce "çocuğu zorla yaptırılan şeyler ileride travma yaratır, bu çocuk istismardır" deniyor ama erken yaşta cinsiyetsiz olarak yetiştirilen, kız kıyafetleri giydirilen erkek çocuklarına hatta vegan beslenmeye zorlanan evcil kedi köpeklere gelince 3 maymunu oynuyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Türkiye'deki etkisi de ayrı komik. Erken yaşta tesettüre sokulan çocuk görünce "çocuğu zorla yaptırılan şeyler ileride travma yaratır, bu çocuk istismardır" deniyor ama erken yaşta cinsiyetsiz olarak yetiştirilen, kız kıyafetleri giydirilen erkek çocuklarına hatta vegan beslenmeye zorlanan evcil kedi köpeklere gelince 3 maymunu oynuyorlar.

Çocuğun biri vegan annesi yüzünden ölmüştü ABD'de. Meyve sebze vermiş sırf çocuğa.

Aynen öyle. Acayip cidden

Son düzenleme:
SJW akımı iyi niyetler ile başlayıp ilerideki safhalarda amacından sapmış bir akımdır.

Nedir SJW'nin asıl amacı?
Siyahilerin, LGBT bireylerini ve etnik kökenlileri toplum içinde normalleştirmek, ırkçılık gibi saldırıları azaltmak, durdurmak.

Peki şu an SJW amacı ne?
Yukarıda saydığım grubu yüceltmek ama beyazları ve eş cinsel olmayan insanları alt sınıfta görmek.

Şöyle bir örnek verelim:
Bir filmde siyahi bir karakteri beyaz yaparlar ise hemen o filme ırkçı damgası yapıştırılır. Ancak beyaz bir karakteri siyahi yapınca sevgili SJW'lar sesini çıkarmaz sesini çıkarsalar bile "siz siyahileri görmeye dayanamıyorsunuz ırkçısınız." derler. Yani ortada bariz bir iki yüzlülük var kısaca.

Bu swj iyi mi kötü mü anlamadım 😃 en iyisi susayım. Kötüyse de üstte yazdığım mesajı görmezden gelin. (Bu grupların gösterdiği saçmalıklar mesajını)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı