Arthur Morgan vs Geralt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

arthu002

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Her iki oyunu bitirdim ve benim için Arthur Morgan Geralt'tan daha iyi bir karakter ancak sizin yorumlarınızıda merak ediyorum. Sizce Arthur Morgan mı daha karizma yoksa Geralt mı?

Geralt of Rivia Arthur'dan hem daha karizma hem daha güçlü hem daha iyi bir karakter Arthur Geralt'ın yanında karınca gibi kalıyor.

İkisi de gri karakterler. Yalnız Geralt, Arthur'un 3 katı kadar hayat sürdü, bir de o kadar mutasyon derken adamın duyguları mı kalır?

Arthur oyuncuyu kendisine daha yakın hissettiriyor duygusal açıdan. Geralt ise konu Ciri değilse boşvermiş hayatı.

Ben 2 oyunu da oynadım ve Geralt'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum ya. Arthur daha gerçek hissettirse de Geralt'ın ağırlığı ve karizması çok daha ağır basıyor.

Geralt bir roman karakteri, eğer kitaplarda dahil olursa Geraltın daha iyi bir karakter olduğunu düşünüyorum.

Gerald duygusuz ama Arthur un da gözü çetesinden başka bir şey görmüyor, sonuna kadar hem korumacı hem de gözü kara bir şekilde çetem de çetem diyor. Oyunlardan bahsediyorsak Gerald ın iyi kötü bi amacı var, siri yi ararken kontrat ile canavar avlıyor insanlara yardım ediyor, iyi kötü arkadaşları var ona yardım ediyorlar çağırdığında geliyorlar, Arthur ve çetesi tamamen çıkar ilişkisi ve kamp a ne kadar yardım ettiğinizin pek önemi yok iyi yada kötü olmanız pek fark etmiyor, her ne kadar iki oyunda da seçimler dünyayı etkilemese de witcher da en azından 3 farklı son var. Gerald ın Siri Yen Trish ve diğer karakterlerle ilişkisi onu daha iyi birisi yapıyor bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…