Arthur Morgan vs Geralt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerald duygusuz ama Arthur'un da gözü çetesinden başka bir şey görmüyor, sonuna kadar hem korumacı hem de gözü kara bir şekilde çetem de çetem diyor. Oyunlardan bahsediyorsak gerald ın iyi kötü bir amacı var, Siri'yi ararken kontrat ile canavar avlıyor insanlara yardım ediyor, iyi kötü arkadaşları var ona yardım ediyorlar çağırdığında geliyorlar, Arthur ve çetesi tamamen çıkar ilişkisi ve kamp a ne kadar yardım ettiğinizin pek önemi yok iyi ya da kötü olmanız pek fark etmiyor, her ne kadar iki oyunda da seçimler dünyayı etkilemese de Witcher da en azından 3 farklı son var. Gerald ın Siri yen trish ve diğer karakterlerle ilişkisi onu daha iyi birisi yapıyor bence.

Dediğini tam anlamadım dediğin karakter ilişkisi aik anlamamı olarakmı eğer oyleyse Arthur mary i kabul etse bile ölcegini biliyordu ama Ciri yazdıgın için aşk ile oldugunu düşünmüyorum karakter ilişkisi olarak da RDR 2 de çok güzel tanıtıyor bizlere karakterleri yani aynı ilişki RDR 2 de de var oyun sonu olarak da Witcher sonuçta RPG bir oyun diyolog da fazla ve sohbet devamlılıgını oyuncuya bırakıyor ve RPG oyunların çoğu içinde oyun içinde verdiğimiz kararlara göre oyun sonunu kendimiz seçiyoruz ve RDR2 debir aksiyon açık dünya olmasına ragmen 2 son bulundurması da çok iyi bir şey.

Kavga etseler Geralt döver muhtemelen.

Ben kavga konusunu bahsetmiyorum ki sorumu umarım okumuşsunuzdur biri düz insan biri ise sihir büyü ile uğraşan bir karakter ayrıca mutasyon özelliği de var.

Geralt of rivia Arthur'dan hem daha karizma hem daha güçlü hem daha iyi bir karakter Arthur Geralt'ın yanında karınca gibi kalıyor.

Abartma kardeşim Arthur'un karizması yeter Geralt kim.

Dediğini tam anlamadım dediğin karakter ilişkisi aik anlamamı olarakmı eğer oyleyse Arthur mary i kabul etse bile ölcegini biliyordu ama Ciri yazdıgın için aşk ile oldugunu düşünmüyorum karakter ilişkisi olarak da RDR 2 de çok güzel tanıtıyor bizlere karakterleri yani aynı ilişki RDR 2 de de var oyun sonu olarak da Witcher sonuçta RPG bir oyun diyolog da fazla ve sohbet devamlılıgını oyuncuya bırakıyor ve RPG oyunların çoğu içinde oyun içinde verdiğimiz kararlara göre oyun sonunu kendimiz seçiyoruz ve RDR2 debir aksiyon açık dünya olmasına ragmen 2 son bulundurması da çok iyi bir şey.

Ben kavga konusunu bahsetmiyorum ki sorumu umarım okumuşsunuzdur biri düz insan biri ise sihir büyü ile uğraşan bir karakter ayrıca mutasyon özelliği de var.

Geralt varken Arthur'u seçen adam adam değildir.

SKYRIM'deki kendi oluşturduğumuz Argonyalı kertenkele bile ikisini tokatlar.

Çetesine tercih ediyor kadını. Gerald ın diğer karakterle olan ilişkisi de daha iyi, sadece kadın anlamında da demedim arkadaş olarak karakteri destekliyorlar, çağırdığında geliyorlar savaşıyorlar beraber. Diğer taraftan Arthur sorgusuz sualsiz çete deki herkese güveniyor herkesi destekliyor. Arthur benim gözümde Gerald dan daha muhafazakar ve korumacı.

Her şeye tamam ama burası yanlış, Geralt bulunduğu ortamda herkese korku veren bir karakterdir karizmada Geralt'ın yanına bile yaklaşamaz Arthur.

Her şeye tamam ama burası yanlış, Geralt bulunduğu ortamda herkese korku veren bir karakterdir karizmada Geralt'ın ya.

Fantastik özelliklere sahip bir karakter oldugundan dolayı korku veriyor normal bir insan olsa yine bir fark olmayacak. Arthur çok daha karizma.

Normal bir insan olsa yine bir fark olmayacak.

Ancak normal insan değil, degil mi? Geralt'ın bu konuda daha karizma karakter olduğu inkar edilemez diye düşünüyorum, inkar edilse bile evrende karizmasının çok üstün olduğu bir gerçek, krallara kafa tutmak her yiğidin harcı değil sonuçta.

Son düzenleme:
Çetesine tercih ediyor kadını. Gerald ın diğer karakterle olan ilişkisi de daha iyi, sadece kadın anlamında da demedim arkadaş olarak karakteri destekliyorlar, çağırdığında geliyorlar savaşıyorlar beraber. Diğer taraftan Arthur sorgusuz sualsiz çetedeki herkese güveniyor herkesi destekliyor. Arthur benim gözümde geralddan daha muhafazakar ve korumacı.

Sorgusuz sualsiz? Tamam oyun sonu dutch çok ters köşe yaptı ancak 20 yıldır tanıdıgı ekibe güvenmesi çok normal ama tabii ki oyun sonunda Micah ve dutch öldürmeyi tercih ederdim.

Arthur Morgan'dan daha karizma bir erkek karakter oyun tarihinde yoktur. Ona en yakın Vito Scaletta vardır.

Arthur'dan daha karizma bir karakter varsa o da bir kadındır. Bkz:
images (1).jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı