Benim içinde Geralt. Arthur da çok iyi bir karakter ama Geralt ilk göz ağrım olduğundan kredisi bende yüksek.
Evet sorgusuz sualsiz. Micah a da yardım ediyor ve güveniyor zaten o yüzden ölüyor. Micah ı sevmiyor ama Dutch ı baba yerine koyuyor çete ye yardım et bir planım var diyor her seferinde ve yardım ediyor. Enson işte bile Dutch a gözü kapalı yardım ediyor. Daha oyunun yarısında Micah yüzünden İskoç aksanlı çocuk ölüyordu daha orda belliydi ama Artur hiç sorgulamadı.Sorgusuz sualsiz? Tamam oyun sonu dutch çok ters köşe yaptı ancak 20 yıldır tanıdıgı ekibe güvenmesi çok normal ama tabii ki oyun sonunda Micah ve dutch öldürmeyi tercih ederdim.
Geralt Arthur'a tek atar. Silahını bile kılıfından çekmesine izin vermez muhtemelen. Karizma olarak ise Arthur daha ağır basıyor çünkü gerçekçi bir karakter.
Karizma olarak bakacaksak Geralt'ın tipini hiç beğenmiyorum. Çok hödük. Henry cavill bile kurtarmadı o imajı gözümde.
Evet sorgusuz sualsiz. Micah'a da yardım ediyor ve güveniyor zaten o yüzden ölüyor. Micah'ı sevmiyor ama dutch ı baba yerine koyuyor çete ye yardım et bir planım var diyor her seferinde ve yardım ediyor. En son işte bile dutch a gözü kapalı yardım ediyor. Daha oyunun yarısında Micah yüzünden iskoç aksanlı çocuk ölüyordu daha orada belliydi ama artur hiç sorgulamadı.
Fantastik özelliklere sahip bir karakter oldugundan dolayı korku veriyor normal bir insan olsa yine bir fark olmayacak. Arthur çok daha karizma.
Zaten fantastik özelliklere sahip olduğu için insanlara gerçekçi gelmiyor hani olmasaydı diye bir durum yok çünkü bu özellikler var zaten.
İşte olduğu için karşılaştırmak saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.