Arthur Morgan vs Geralt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dediğini tam anlamadım dediğin karakter ilişkisi aik anlamamı olarakmı eğer oyleyse Arthur mary i kabul etse bile ölcegini biliyordu ama Ciri yazdıgın için aşk ile oldugunu düşünmüyorum karakter ilişkisi olarak da RDR 2 de çok güzel tanıtıyor bizlere karakterleri yani aynı ilişki RDR 2 de de var oyun sonu olarak da Witcher sonuçta RPG bir oyun diyolog da fazla ve sohbet devamlılıgını oyuncuya bırakıyor ve RPG oyunların çoğu içinde oyun içinde verdiğimiz kararlara göre oyun sonunu kendimiz seçiyoruz ve RDR2 debir aksiyon açık dünya olmasına ragmen 2 son bulundurması da çok iyi bir şey.

Kavga etseler Geralt döver muhtemelen.

Ben kavga konusunu bahsetmiyorum ki sorumu umarım okumuşsunuzdur biri düz insan biri ise sihir büyü ile uğraşan bir karakter ayrıca mutasyon özelliği de var.

Geralt of rivia Arthur'dan hem daha karizma hem daha güçlü hem daha iyi bir karakter Arthur Geralt'ın yanında karınca gibi kalıyor.

Abartma kardeşim Arthur'un karizması yeter Geralt kim.

Geralt varken Arthur'u seçen adam adam değildir.

SKYRIM'deki kendi oluşturduğumuz Argonyalı kertenkele bile ikisini tokatlar.

Çetesine tercih ediyor kadını. Gerald ın diğer karakterle olan ilişkisi de daha iyi, sadece kadın anlamında da demedim arkadaş olarak karakteri destekliyorlar, çağırdığında geliyorlar savaşıyorlar beraber. Diğer taraftan Arthur sorgusuz sualsiz çete deki herkese güveniyor herkesi destekliyor. Arthur benim gözümde Gerald dan daha muhafazakar ve korumacı.

Abartma kardeşim Arthur'un karizması yeter Geralt kim.

Her şeye tamam ama burası yanlış, Geralt bulunduğu ortamda herkese korku veren bir karakterdir karizmada Geralt'ın yanına bile yaklaşamaz Arthur.

Her şeye tamam ama burası yanlış, Geralt bulunduğu ortamda herkese korku veren bir karakterdir karizmada Geralt'ın ya.

Fantastik özelliklere sahip bir karakter oldugundan dolayı korku veriyor normal bir insan olsa yine bir fark olmayacak. Arthur çok daha karizma.

Normal bir insan olsa yine bir fark olmayacak.

Ancak normal insan değil, degil mi? Geralt'ın bu konuda daha karizma karakter olduğu inkar edilemez diye düşünüyorum, inkar edilse bile evrende karizmasının çok üstün olduğu bir gerçek, krallara kafa tutmak her yiğidin harcı değil sonuçta.

Son düzenleme:

Sorgusuz sualsiz? Tamam oyun sonu dutch çok ters köşe yaptı ancak 20 yıldır tanıdıgı ekibe güvenmesi çok normal ama tabii ki oyun sonunda Micah ve dutch öldürmeyi tercih ederdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…