Arthur Morgan vs Geralt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki karaktere de bayılırım. Elimizde iki adet gri karakter var. Ne iyi ne kötü. Geralt'la olan replikler bana daha güzel geliyor. Sesinden dolayı sanırım. Ama Arthur'un gerek hikayesi, gerek derinliği benim için Geralt'tan 1 adım daha önde yapıyor. Kısacası Arthur > Geralt.

Arthur hangi foruma bakarsanız galip geliyor nedense ve 2018 de hayata gelen bir oyun karakteri bile kitapları ve 3 seri oyunu olan oyundan daha çok seviliyorsa bu da kaliteyi gosterir Arthur küçük çaplı iş dediğin 1800 zamanının en büyük işleri yapıyor beklentin ne uzaylılar ile mi çatışsın?

Objektif oldugun için teşekkür ederim.

Arthur Morgan'ın genel olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bunlar "KİŞİSEL" düşüncelerdir. Rockstar'ın yaptığı bir seri rdr. Yani oyun oynanış olarak mükemmel. Ama burada sorduğun şey tamamen kişiye bağlı. Ve sen burada objektif değilsin. Yani evet arthur'u sevebilirsin saygı duyarım. Ama bu şekilde davranman yanlış.

Ben sizinde cevabınıza saygı duyarım PC mi ilk aldıgım gün oynadıgım ilk oyun Witcher 3'dü oynarkende zevk aldım ancak RDR benim için çok farklı önem taşıyor yani siz bana 1000 kez de Geralt deseniz ben 1000 kez Arthur derim ben size 1000 kez Arthur desem siz bana 1000 kez Geralt dersiniz.

Tamam da siz bastırmaya çalışıyorsunuz anlamadım ki.

Bak, dostum anlamak istemiyorsun çünkü Geralt hakkında bir bilgin yok ve hikayesi tek bir oyunla başlayıp biten tekte anlatılan bir karakter ile 8 kitap 3 oyun ile anlatılan 1 karakter ile karşılaştırıyorsun sence hangisi daha derin? Ben hem kitapları hem de oyunları bitirdim asla Arthur Geralt kadar olamaz bunu açık bir şekilde söyleyebilirim, Arthur'un sevilme sebebi ihanet edilen biri olmasıdır ve insanlarda mazlumun yanında olma kompleksi olmasından dolayı Arthur'u seven çok, olayı basitleştiriyorum ki anlayasın diye yoksa Geralt'ın neden Arthur'dan daha üstün bir karakter olduğundan dolayı sabaha kadar yazı yazabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…