Artık gözlük kullanmak zorundayım

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
15 yıllık yaşamımda 2020'de koronoyla başlayan sağlıksal problemler serüvenime kıl dönmesi ile devam etmiştim. Şimdi ise astigmatım var ve uzağı göremiyorum.

Yaklaşık 1 yıldır uzağı bulanık görüyordum ve yazıları okuyamıyordum. Gözlükçünün söylediğine göre gözüm 1 numara olmuş ve astigmatım varmış.

Yine gözlükçünün söylediğine göre arada bir gelen ve uyuyana kadar geçmeyen baş ağrıları, kısa sürede olsa PC'ye ya da yine kısa süreliğine kitap okuyunca gözümün çabucak yorulması ve ağrıması vs. bu göz bozukluğundan kaynaklanıyormuş.

Doktor gözlüğü sürekli takmamı istedi. Gözlükçü ise gözlüğü taktığım zaman o baş ağrıları, göz yorulmaları geçecek, PC'de mavi ışık filtresi açmam gerekmeyeceğini(Gözlük camı filtreliymiş bu arada) söyledi.

Hocam maalesef tamı tamına aynı gibiyiz... Korona olmadım, yaşım 15, geçen aylarda kıl dönmesi oldum, yaklaşık 2 haftadır da sol gözüm uzağı biraz bulanık görüyor. Gözümde yorulma falan olmuyor ama bir süredir şüpheleniyordum, bu konuyu görünce bayağı şüphelendim. Göz doktoruna gitmeyi düşünüyorum umarım kötü haberi almam :(

Gözlük ışıkta pembe parlıyorsa doğrudur.
Bir ara gözlüğün sol tarafına Güneş ışığı vurdu. O sıra bir morumsu bir parlama oldu.
Çok geçmiş olsun hocam. Bende de var bir sorun da hayırlısı bakalım.
Geç olmadan gidin hocam. Benim göz numaram geç gittiğim için iyice artmış.
Göz doktoruna gitmeyi düşünüyorum umarım kötü haberi almam :(
Siz de geç olmadan gidin hocam. Emin olmak için gittikçe kötüleşmesini beklemek pek iyi bir hareket olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı