Artık insanlara değer vermek istemiyorum

Çoğu ebeveyn böyle. Çocuklar küçük diye her haltı yaşlarına ve küçüklüklerine veriyorlar. Yahu kabullen işte çocuğunda sorunlar var ve psikoloğa gitmek istiyor. Neyin inadı bu? Gıcık kapıyorum böyle anne babalara.

Teşekkür ederim hocam. Çok konuşan biri değilim zaten. Dediğim gibi içime kapanık insanım.

Aynen hocam ya. Eğer onların da bu yaşlarda başlarına gelseydi anlarlardı. Gerçi illa başlarına gelmesine gerek yok. Empati kurarak da anlayabilirler. Çocuklarım eğer olursa onlara böyle davranmayacağım.

Hocam ailem psikolog deyince hemen psikopat olanlar veya çok derdi olanlar gidiyor sanıyorlar. Odaklanma sorunu olanlar bile gidiyor diyorum. Çok fenalaşıyorum diyorum. Onların gözlerinin önünde dışarıda yemek yiyemiyorum. Bunu gördükleri halde bir şey demiyorlar.

Öncelikle merhaba, canını sıkma. Hayat kısa, kuşlar uçuyor. Eğitimini düşün, insanları değil. Stresten hasta olursun. Yapma, daha çok gençsin.

Ne alaka? Aileniz ne kadar çok yanlış düşünüyor. Sorunları olan her insan gidiyor. Aileniz sanırım psikolojik problemleriniz olduğunu kabullenmek istemiyor. Bu benim gözümde sorumsuzluktan başka bir şey değil. Yapabiliyorsanız kendiniz gidin, ailenize de durumu açmayın.

Hocam kendim gidemem. Okuldan eve gelirken 5 dakika bile geç kalınca kızıyorlar. Ne deseniz haklısınız.

Hocam kendim gidemem. Okuldan eve gelirken 5 dakika bile geç kalınca kızıyorlar. Ne deseniz haklısınız.
Hangi tepkiyi versem şaşırdım cidden. Ne kadar acayipler. Koruyacağız diye çocuklarını bu kadar darlamak, psikolojik sorunları olduğunu kabullenmemek, sürekli disiplinli hayat yaşatmak vs. yeni nesil anne babalarda epey popüler sanırım. Şu aralar çoğu kişiler bunları yaşıyor. İleride çocuğuma bunların hiç birini yaşatmam açıkçası. Ne kadar acı ve kötü.

Aynen hocam. Ha bir de marifetmiş gibi gidip yakınlarına anlatıyor. Çocuklarımı çok dışarıya salmıyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…