Artık korsan RDR2 konuları gelmeye başlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyunu sene başında param varken aldım ve gram üzülmedim, herkesin durumu aynı değil. Benim de elime fazladan para geçmeseydi almayı düşünmüyordum, umarım herkes oynadığı oyundan keyif alır. Bu ekonomide en azından böyle zevk alabiliriz, siteminizi oyunu korsan indirenlere değil ekonomiyi bu hale getirenlere yaparsınız artık.
 
Türkiye'de korsan oynamak bir zorunluluk, oyun satın almak ise bir lükstür. Eğer ilerde oyunların fiyatları düşerse -ki pek zannetmiyorum- incelemesini yaptığım oyunları satın alırım.

Çoğu insan bazıları gibi korsan oyunu eleştirecek kadar zengin değil ! Bir de öyle şeyler yazmışlar ki sanki Türkiye'de oyunlar 50 lira da biz almıyoruz. Çatlayın arkadaş, sizin 300 lira vererek oynadığınız oyunu biz bedava oynayacağız !
 
Oyun ilk kırıldığında tarih 2019'a alınmadan oynanmıyordu, her 10 dakikada bir oyun çöküyordu. Crack fix ile bunu çözdüler, artık oyun su gibi akıyor.

Oyunu indiren/indirecek arkadaşlar, kurulum bittikten sonra malum siteden crack fix dosyasını indirip, oyunun dosya konumuna atmayı unutmayın.
 
Türkçe yamasıda sızsaydı tadından yenmezdi. Devuno movuno diyorlardı alayı kırıldı. Crisis, Mortal Kombat, PES 2021, Bilmem ne yıldızı v.b. 🤭
 
Mortal Kombat 11 oyununu indirirken backdoor virüsüne denk geldim, korsan indirip oynayacağım diyorsanız dikkatli olun derim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı