1650 Ti diye bir kart yok o kart sadece mobil yani laptop için.
1650 Super olabilir karıştırıyorum RTX ile.
1650 Ti diye bir kart yok o kart sadece mobil yani laptop için.
Asus Expedition 1050 ti modelini hiçbir yerde bulamadım. Bulduysanız size zahmet gönderir misiniz link?Hocam o ayrı mesele ama hala satılıyor bazı siteler.
Heh işte derdim ve merakım bu aslında. Baya memnun kalmıştım. Beni memnun eden bir kart şimdi fiyatı düşük falan olsa yine alınabilirdi.Bende 1050 ti sistem var bence hala 1050 ti iş yapıyor daha dün Cod MW2 Remastered'i maksimum grafik ayarlarında bitirdim. Tüm oyunları açıp oynatabilecek bir kart. Tabii ki şimdi gidipte 1050 ti almanızı tavsiye etmem. Onu alacağınız fiyata daha iyi kartlar mevcut.![]()
1050 TI ekran kartını bu kadar çok istemenizin sebebi nedir acaba? Aynı fiyata 2 katı performans almak daha mantıklı değil mi sizce de?Heh işte derdim ve merakım bu aslında. Baya memnun kalmıştım. Beni memnun eden bir kart şimdi fiyatı düşük falan olsa yine alınabilirdi.
Mantıklı, ancak şu an bu ekran kartından elimde var. Aynı sistemi toplamak istiyorum bakalım şimdi fiyatı ne olacak diye ama yok yani bir türlü o ekran kartından bulamadım. Direkt alacak değilim de merakım içimde kaldı.1050 TI ekran kartını bu kadar çok istemenizin sebebi nedir acaba? Aynı fiyata 2 katı performans almak daha mantıklı değil mi sizce de?
Hocam hala Nvidia tarafından destek alıyor. Diyelim Nvidia yeni bir teknoloji çıkardığı zaman o teknolojiden faydalanabiliyor. Yani hala güncel kartlardan sayılır ve fiyatları o yüzden pahalı olabiliyor. Ama diğer arkadaşların dediği gibi RX 570 gibi kartlar varken alınması mantıklı değil. He aşığım o karta falan diyorsan al ne diyim.Heh işte derdim ve merakım bu aslında. Baya memnun kalmıştım. Beni memnun eden bir kart şimdi fiyatı düşük falan olsa yine alınabilirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.