Artık neden 1050 Ti bulunmuyor?

Bende 1050 ti sistem var bence hala 1050 ti iş yapıyor daha dün Cod MW2 Remastered'i maksimum grafik ayarlarında bitirdim. Tüm oyunları açıp oynatabilecek bir kart. Tabii ki şimdi gidipte 1050 ti almanızı tavsiye etmem. Onu alacağınız fiyata daha iyi kartlar mevcut. :)

Bende 1050 ti sistem var bence hala 1050 ti iş yapıyor daha dün Cod MW2 Remastered'i maksimum grafik ayarlarında bitirdim. Tüm oyunları açıp oynatabilecek bir kart. Tabii ki şimdi gidipte 1050 ti almanızı tavsiye etmem. Onu alacağınız fiyata daha iyi kartlar mevcut. :)
Heh işte derdim ve merakım bu aslında. Baya memnun kalmıştım. Beni memnun eden bir kart şimdi fiyatı düşük falan olsa yine alınabilirdi.

1050 TI ekran kartını bu kadar çok istemenizin sebebi nedir acaba? Aynı fiyata 2 katı performans almak daha mantıklı değil mi sizce de?
Mantıklı, ancak şu an bu ekran kartından elimde var. Aynı sistemi toplamak istiyorum bakalım şimdi fiyatı ne olacak diye ama yok yani bir türlü o ekran kartından bulamadım. Direkt alacak değilim de merakım içimde kaldı.

1050 Ti'ler çoğu satıcının elinde kaldı hazır sistemlerde insanları kazıklayarak sattıp bitirdiler diye tahmin ediyorum çünkü çok daha güçlü olan RX 570 1050 Ti'den daha pahalıydı ama sonradan RX 570'lere indirim yaptılar çok daha ucuza satılıyordu, örnek 1050 Ti 1200 iken RX 570 ROG STRIX modeli 900 TL Vatan'da vardı. Şu an bile RX 570 1050 Ti'den daha ucuz bir kart neden 1050 Ti alsın insanlar :D.

Heh işte derdim ve merakım bu aslında. Baya memnun kalmıştım. Beni memnun eden bir kart şimdi fiyatı düşük falan olsa yine alınabilirdi.
Hocam hala Nvidia tarafından destek alıyor. Diyelim Nvidia yeni bir teknoloji çıkardığı zaman o teknolojiden faydalanabiliyor. Yani hala güncel kartlardan sayılır ve fiyatları o yüzden pahalı olabiliyor. Ama diğer arkadaşların dediği gibi RX 570 gibi kartlar varken alınması mantıklı değil. He aşığım o karta falan diyorsan al ne diyim. :)

Birde 1050 ti'nin en iyi modeli bu galiba

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı