Artık parayı yönetmelisiniz

İlk 10 zengin adamın içinde niye o meslek sahibi insanlar olsun ki Ayrıca, o meslek sahibi insanlar zaten aşırı güzel bir hayat yaşıyor emin ol.

Zengin değilim, olacağım. Şimdiden başlayın diyorum, direk zengin olmuyoruz ki?

Zengin olma yolundayken tavsiyeni takmazlar cunku daha yoldasin ve hala deneyimliyorsun. Bir konuda tavsiye vermek icin belli bir seviye ve deneyime sahip olmak gerek. Soz gelimi sakallari beyazlatmak gerek.

Ders vermiyorum, fakat hayatınızı boşa harcamayın diyorum. Herkes bir yerden başlar, sen ne kadar kazanıyorsun peki? Meslek sahibi olup akşam 6'ya kadar çalışacaksın.

Dostum haklısın ama gördüğün üzere bir dogma var herkes aynısını söylüyor, işveren olmak her zaman avantajdır.

Ders vermiyorum, fakat hayatınızı boşa harcamayın diyorum. Herkes bir yerden başlar, sen ne kadar kazanıyorsun peki? Meslek sahibi olup akşam 6'ya kadar çalışacaksın.

Allah Allah calisıcak mıydık?

Yukarıda yazdığımı okuyun, anlarsınız. Ben de bir dönemden geçtim, fakat amelelik yapıp az miktarda kazanacağıma aklımı kullanıp yüksek miktarlar kazanmayı seçtim.
Hiç kasma dost. Anlayamazlar. Ben 15 sene askerideydim, çıktım kendi oyunumu yapıyorum. Milletin camlara yapıştığı memurluğu bıraktım. Ama çok acılıydı, yani yara bandı değil, sanki derim yüzüldü kararı verene kadar. Ama kırdım abi korkaklığımı, patlarsa patlasın dedim. Sonuç şuan 5 mislini kazanıyorum. Bir mütahit değilim tabiki ama evdeyim patronum yok, çalıştığım kadar alıyorum.

Zengin Babam, Fakir Babam diye bir kitap var.. zaten okuyunca jeton düşüyor.

Yukarıda yazdığımı okuyun, anlarsınız. Ben de bir dönemden geçtim, fakat amelelik yapıp az miktarda kazanacağıma aklımı kullanıp yüksek miktarlar kazanmayı seçtim.

İnşallah çok paralar kazanırsın. Biz seni örnek alırız.

Bazı "loser"'ların başaramayıp burda başarmaya çalışanlara laf atmaları çok komiğime gidiyor. En iyisi ise genel bir algıları olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…