Artık Polat _Alemdar yok!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kültürü? Terör, mafyacılık, eşkiyalık, vandalizm, kaçakçılık, uyuşturucu satışı/kullanımı, racon kesmek, adam öldürmek ne zamandan beri kültür olmuş? Bunları izleyen sadist ve mazoşisttir. Akli dengesi yerinde olan biri bunları izlemez, bunlardan taraf tutmaz ve hoşlanmaz.
Akli dengesi olan o dizinin, dizilerin hayal ürünü olduğunu bilir zaten. Özenmez. Ama ne yazık ki diziyi gerçek hayatla birleştirenler var. Sözüm burada adını değiştiren arkadaşımıza değil bu arada. Sever de sevmez de burası bizi bağlamaz. Asıl mesele bunlara ağır özenenler. O değilde konuyu nereden nereye getirmişiz. 😁

Ne kültürü? Terör, mafyacılık, eşkiyalık, vandalizm, kaçakçılık, uyuşturucu satışı/kullanımı, racon kesmek, adam öldürmek ne zamandan beri kültür olmuş?

Dizinin içeriğinin etik olup olmaması konumuz değil, izleyeni ve bahsedeni fazla olmasından ötürü o şekilde dedim, zira benim de hiç hoşlandığım konular değil.

Akli dengesi yerinde olan biri bunları izlemez
ses-kaydinda-herkese-kendi-sesinin-garip-gelmesi_863254_m.jpg

Ne kültürü? Terör, mafyacılık, eşkiyalık, vandalizm, kaçakçılık, uyuşturucu satışı/kullanımı, racon kesmek, adam öldürmek ne zamandan beri kültür olmuş? Bunları izleyen sadist ve mazoşisttir. Akli dengesi yerinde olan biri bunları izlemez, bunlardan taraf tutmaz ve hoşlanmaz.

Ben eğlence olsun diye nick değistirdim, yoksa bende izlemem öyle şeyleri.

(1 ay sonra değişecek nick)

Iyi. Bir gün birisi bunlara özenip ailenizden, sevdiklerinizden birini veya sizi öldürürse demedi demeyin.
Kurtlar vadisi biteli seneler oldu. Gerçekten abartıyorsunuz. Akli dengesi yerinde olan biri o diziye özenip adam öldürmez. İzleyenlere "Akli dengesi yerinde olan biri bunları izlemez" demeniz ağır. Karantinada sıkıldığı için dizi arayışında bu diziyi bulup izleyen birinin ne suçu var? Konu açın tartışalım gereksiz mesaj yiycez.

Kurtlar vadisi biteli seneler oldu. Gerçekten abartıyorsunuz. Akli dengesi yerinde olan biri o diziye özenip adam öldürmez. İzleyenlere "Akli dengesi yerinde olan biri bunları izlemez" demeniz ağır.
Keşke bunları izleyip özenenlerin kimseye zararı olmasa da sizin gibi düşünebilsem. Bunlardan yüzlerce var ve aramızda dolaşıyorlar. Onlar için silahı çıkarıp bir hayvanı veya bir insanı öldürmek hiçbir şey. Arkada birçok gözü yaşlı insan kalıyor. Bu öyle kenara atabileceğimiz bir sorun değil. Bir gün o kurşuna siz de denk gelebilirsiniz. Bir yakınınız da denk gelebilir.

Keşke bunları izleyip özenenlerin kimseye zararı olmasa da sizin gibi düşünebilsem. Bunlardan yüzlerce var ve aramızda dolaşıyorlar. Onlar için silahı çıkarıp bir hayvanı veya bir insanı öldürmek hiçbir şey. Arkada birçok gözü yaşlı insan kalıyor. Bu öyle kenara atabileceğimiz bir sorun değil. Bir gün o kurşuna siz de denk gelebilirsiniz. Bir yakınınız da denk gelebilir.
Bu kadar etkili olsa bu dizi 2003-2016 arası 13 sene yayınlanmazdı. Yayınlanmayı bırak gerekli izinleri alıp ekranlara bile çıkamazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı