Artık satılmayan oyunlar nereden indirilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Sorum bu. Teşekkürler. Artık satılmayan oyunlar nasıl indirilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef geriye tek seçenek torrent kalıyor. Bazı güvenilir platformlar olsa da risk her zaman var. Kaspersky vb. kullanıyorsanız deneyin. Yoksa hiç bulaşmayın.

Kod:
https://www.myabandonware.com/

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef geriye tek seçenek Torrent kalıyor. Bazı güvenilir platformlar olsa da risk her zaman var. Kaspersky vb. kullanıyorsanız deneyin. Yoksa hiç bulaşmayın.

Çoğu oyunum korsan neredeyse günde en az 2 kez tarama yapmama rağmen virüs bulunmuyor virüs tokmu demektir bu bir de Kaspersky Free mining virüsünü algılayabilir mi?

Oyuna göre değişir. Anahtar edinebilirsiniz. Fiziksel olarak oyunu edinebilirsiniz. En rahatı korsan edinmek tabii. Oyunu söylerseniz kural 19 dahilinde öneri yapılabilir.

Yok sadece soruyorum NFS 2005 vardıda indirdim korsan. Birkaç oyun deniycektim beğenenirsem alacaktım fakat forumda yasak sanırım.

Güvenilir bir site var ben oradan indiriyorum 2020'den beri hiçbir sorun yaşamadım virüs 0.

Bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…