Artık Steam'e bazı büyük oyunlar gelmeyecek mi?

Eskiler 2011 yılının oyun dünyasını bilir. Steam olmasaydı PC oyunculuğu çoktan ölmüştü.

Fanlık yapmayı kesin bence. Oyunlar nerede ucuz ise oradan almak her zaman mantıklı bir seçim olur. Bu firmalar babanızın değil hiçbir kârınız olmuyor savununca.
 
Haklısınız baya iyi oyunları bedavaya verdiler ama ben ısınamadım bir.
Eskiler 2011 yılının oyun dünyasını bilir. Steam olmasaydı PC oyunculuğu çoktan ölmüştü
Şirketlere ısınılmaz zaten. Şirketle duygusal bağa girdiğinizde zararlı çıkarsınız, kesin bilgi 🙂

İkisini de açarım, oyunlara bakarım. Gözüme çarpan bir şey varsa da fiyatları karşılaştırır, ucuz olanı alırım. Bu kadar basit bir olay. Şirketlerden nefret etmek yine sizi üzer, aynı sempati duymak gibi. Bu şirketlerin tek amacı gelir okunu yukarı yönlü tutmak o kadar. Bak mesela Persona 5 Royale sürümü Epic'e özel gelecek, Türkiye özel fiyatla çıkarsa 200-300 kayme gömerim, keyfime bakarım. Bana ne Epic'miş Steam'miş. Ben bu Persona için PS4 alacaktım az daha.
 
Fanlık yapmayı kesin bence. Oyunlar nerede ucuz ise oradan almak her zaman mantıklı bir seçim olur. Bu firmalar babanızın değil hiçbir kârınız olmuyor savununca.
İnsanlar istediği bir şeyin fanlığını yapar. Bunu eleştirmek size düşmez.

Nitekim önceki konumda bunu siz demiştiniz.
 
Bilgisayarıma 10 tane oyun mağazası mı yüklemek zorundayım?
Tamam, ne istersen onu yap. Sen firmaları savununca ya da nefret edince eline hiçbir şey geçmeyecek bunu bil. Zaten ülkemizde oyunlar pahalı. Bu sebeple en ucuz oyun nerede satılıyor ise oradan almak mantıklı değil mi sence de? Para gökten inmiyor sonuçta.
 

Geri
Yukarı