Artillery sidewinder X1 vs. creality cre 6SE

eyer25pro

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝓮𝔂𝓮𝓻25𝓹𝓻𝓸 E : ASUS ROG RTX 3080 12GB İ: RYZEN 7 5700X SS MSİ MAG CORELİQUİD 360R M2: CORSAİR MP 600PRO XT 1TB A :B550M PRO VDH PSU :SHARKON SİLENTSTORM COOL ZERE 850W EKİPMANLAR ASUS ROG CLAYMORE 2 ASUS ROG PUGİO 2 ASUS ROG DELTA T: İPAD PRO M2 11İNCH 256 GB
Meslek
ÖĞRENCİ
Arkadaşlar, bu iki yazıcı arasında kaldım. Artillery daha sessiz olabilir ama cr 6SE çok seslimi merak ettim ve sizce hangisi daha performanslı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 adet Ender3 V2 kullanıcısıyım. Sadece tanıdıklarım aracılığı ile duyduğuma göre Creality CR6 SE modelinin anakartlarında sıkıntı yaşayanlar olmuş. Sonradan düzeltildi deniyor. Ses olarak YouTube'daki videolara göz atabilirsiniz sanırsam. Performans konusunda çoğu 3D yazıcı arasında muazzam fark yok. FDM dalında özellikle. İkisi de güzel cihaz incelemelerine şuradan göz atabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoları izlersen az çok fikrin oluşur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı