Artisan Hayate Otsu nereden satın alınabilir?

Normalde Artisan'ın kendi sitesinden almak istiyordum fakat sitede ödeme seçeneklerine girince yükleniyor ekranında kalıyor. Sanırım sitede sıkıntı var. Siz de bir bakabilir misiniz? Gözümden kaçan bir şey mi var bilmiyorum. NINJA FX HAYATE OTSU | ARTISAN Gaming mouse pad | Made in JAPAN

Veya bu site dışında nereden alabilirim? Çakma Artisan satan yerler varmış o yüzden korkuyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde Artisan'ın kendi sitesinden almak istiyordum fakat sitede ödeme seçeneklerine girince yükleniyor ekranında kalıyor. Sanırım sitede sıkıntı var. Siz de bir bakabilir misiniz? Gözümden kaçan bir şey mi var bilmiyorum. NINJA FX HAYATE OTSU | ARTISAN Gaming mouse pad | Made in JAPAN

Veya bu site dışında nereden alabilirim? Çakma Artisan satan yerler varmış o yüzden korkuyorum açıkçası.
Bu ürünü almanızdaki etken nedir? Yani özelliği nedir? Neden bu ürünü tercih ediyorsunuz? Sadece merak ettiğim için soruyorum başka bir niyetle değil. :D

Ali bey burada dolarla satılıyor. TL'ye çevirince 2400 TL'ye tekabül ediyor. Fakat yurtdışından geleceği için extra gümrük , kdv ve kargo parası ödeyecek miyim ?

Bu ürünü almanızdaki etken nedir? Yani özelliği nedir? Neden bu ürünü tercih ediyorsunuz? Sadece merak ettiğim için soruyorum başka bir niyetle değil. :D
Dünyanın en iyi mousepad firmasının ürünü hocam. Gayet başarılı bir ürün.

ConnectGame üzerinden temin edebilirsiniz, site güvenilir;

Ali bey burada dolarla satılıyor. TL'ye çevirince 2400 TL'ye tekabül ediyor. Fakat yurtdışından geleceği için extra gümrük , kdv ve kargo parası ödeyecek miyim ?

Dünyanın en iyi mousepad firmasının ürünü hocam. Gayet başarılı bir ürün.
Kullandığınızda hangi yönü sizi cezbetti? Mouse'un kayışı mı, yumuşak dokusu mu, ne bileyim güzel duruşu mu :D

Kullandığınızda hangi yönü sizi cezbetti? Farenin kayışı mı, yumuşak dokusu mu, ne bileyim güzel duruşu mu :D

Razer strider kullanıyorum ve çok ünlü mouse pad markalarını kullanmış birisi olarak şöyle düşünüyorum. Çok fark yok çünkü mouse pad dandik ve yavaşsa bile kas hafızası o yavaşlığa alışıyor. Control mouse pad ile oynadım DPI arttırdım aynı şeye geldi :D Speed mouse pad kullandım DPI düşürdüm bir sorun olmadı :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı