Çözüldü Artısepetim.com güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mexalon

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba,
Kaç haftadır telefon bakıyorum internetten dün ilk kez bu siteyi gördüm. Şikayetvar üzerinden 5 şikayeti var hepsi olumlu sonuçlanmış. Ama güvenenedim de. Samsung Galaxy A52s 5G bakıyorum ve havale EFT ile piyasadan 900 TL civarı ucuza geliyor. Telefonu Turkcell pasaj üzerinden aldım fakat kargoyu açmadım. İade edir bir riske girsem mi hiç değmez mi?
Eğer sıkıntı çıkarsa o arada fiyatlar yine uçacak ondan da korkuyorum. Ayrıca sorun oluşursa iade vs zulüme dönüşür mü acaba? Fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam hiç bulaşmayın derim, şahsi fikrim sitenin çok kısa bir süre içinde kapanacağıdır, benzer yöntemle bir süre önce dolandırıldım. Aynı sizin düşüncenizdeydim ama param gitti, isterseniz takip edin, bu sitede yakında patlar, hele EFT havale indirimine kanıp hiçbir yerde ödeme yapmayın, onun dönüşü olmuyor.
Tam yazıyordum ki, farketmişsiniz. Size öneride bulunanları size güvenilir diyerek foto atan insanların bir üyelik tarihine bakın önce.. Bunlar şebeke bunlar dolandırıcı bunlar kansız! Ulan kendi insanını dolandırmak için bu kadar yüzsüzlük bu kadar aceleci olmak nedendir? Bunları şikayet edin ifşa edin raporlayın. En önemlisi güvenilir bilindik sitelerden, satıcı ve ürün yorumlarını kontrol ettikten sonra alışveriş yapın. Bu tür ismi cismi bilinmeyen yerlerden bir iğne dahi almayın. 20 tl dahi verseniz istediğiniz gelmeyince rahatsız olursunuz. Allah topunuzu kahretsin.

Dolandırıcının yüzsüzlüğüne bakın. Bir de hediye koymuşlarmış. Dolandırdığın insanlardan yediğin para haktır. Allah belanızı versin ölmeyecek misiniz siz? Ana babanız sizi nasıl yetiştirdi de Kendi insanınıza bunu yapıyorsunuz?
Şikayetvar.com sitesindeki bu site ile ilgili şikayetleride kendileri yapmıştır önce şikayeti yapıyorlar sonra anında şikayet çözülüyor bunu insanlarda güven duygusunu oluşturup rahatça dolandırmak için kendileri yapıyor.

Şikayetvar.com sitesindeki bu site ile ilgili şikayetleride kendileri yapmıştır önce şikayeti yapıyorlar sonra anında şikayet çözülüyor bunu insanlarda güven duygusunu oluşturup rahatça dolandırmak için kendileri yapıyor.

Bitik bir ülke TR. Hiçbir yerde denetim yok. Dolandırıcılar ile dolu bir ülkeye döndük. Allah hayretsin sonumuzu.

Yaklaşık 8 gün önce televizyon sipariş verdim. Sipariş verirken kargo süresi 4-5 gün yazıyordu sonra bayağı bir endişelendim gecikme olunca dedim para gitti. Her halde ama ürün geldi. Teslim aldım görselleri de ekliyorum. Bence daha çok güven vermeleri için uğraşmaları lazım zamanla inşallah güvenilir.

Size ulaşabileceğim bir sosyal medya kullanıcı adı falan söyler misiniz siteyle ilgili birkaç sorum olacak?

Size ulaşabileceğim bir sosyal medya kullanıcı adı falan söyler misiniz siteyle ilgili birkaç sorum olacak?

Hocam açıkçası bu da bot gibi.
Adam en son 7 sene önce bir mesaj atmış bir de bu.
Sanırım biz üye olma tarihine takılınca böyle bir yola başvurmuşlar.
Umarım yanılıyorumdur.

Hocam açıkçası bu da bot gibi.
Adam en son 7 sene önce bir mesaj atmış bir de bu.
Sanırım biz üye olma tarihine takılınca böyle bir yola başvurmuşlar.
Umarım yanılıyorumdur.

Ne yani ben 27 bin TL dolandırıldım mı? Gerçekten ağlamak istiyorum lütfen hepsi yanılgı olsun ve telefon gelsin 🥺

Ne yani ben 27 bin TL dolandırıldım mı? Gerçekten ağlamak istiyorum lütfen hepsi yanılgı olsun ve telefon gelsin 🥺
Muhtemelen... Evet. Bu vicdansızlar yüzünden 27 bin TL'niz den oldunuz. Ne diyeyim geçmiş olsun. Kendi insanını dolandırmak ta ne bileyim? Bir daha bu tarz tanınmadık sitelerden sipariş vermeyin. Olan oluyor işte... O kadar güvenilir site varken neden böyle bir siteden satın alım yaptınız? 3-4 kişinin demesiyle olmuyor. Katılım tarihine ve kaç mesajı var bunlara dikkat edilmesi lazım.

Hayırdır farklı bir taktikmi deniyosunuz buradan size ekmek çıkmaz @Recep Baltaş şu konuya bir el atamadın adamlar yeni hesap açıp farklı hikayelerle insanları dolandırmaya çalışıyor ama bir tane bile moderatör konuya el atamıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı