Çözüldü Artısepetim.com güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mexalon

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba,
Kaç haftadır telefon bakıyorum internetten dün ilk kez bu siteyi gördüm. Şikayetvar üzerinden 5 şikayeti var hepsi olumlu sonuçlanmış. Ama güvenenedim de. Samsung Galaxy A52s 5G bakıyorum ve havale EFT ile piyasadan 900 TL civarı ucuza geliyor. Telefonu Turkcell pasaj üzerinden aldım fakat kargoyu açmadım. İade edir bir riske girsem mi hiç değmez mi?
Eğer sıkıntı çıkarsa o arada fiyatlar yine uçacak ondan da korkuyorum. Ayrıca sorun oluşursa iade vs zulüme dönüşür mü acaba? Fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam hiç bulaşmayın derim, şahsi fikrim sitenin çok kısa bir süre içinde kapanacağıdır, benzer yöntemle bir süre önce dolandırıldım. Aynı sizin düşüncenizdeydim ama param gitti, isterseniz takip edin, bu sitede yakında patlar, hele EFT havale indirimine kanıp hiçbir yerde ödeme yapmayın, onun dönüşü olmuyor.
Yanlış bilgilendirme yapmayın ETBİS'e kayıtlı olması güvenli olduğunu göstermez.

Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi (ETBİS), e-ticaret yapan işletmelerin kayıt altında olması ve e-ticaret verilerinin sağlıklı bir şekilde takip edilmesi amacıyla kurulmuştur. Bu kapsamda, bir işletmenin ETBİS’e kayıtlı olması ve internet sitesinde ETBİS karekodunun bulunması, o işletmenin yalnızca 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ikincil düzenlemelerine uyum sağlaması hususunda gerekli yükümlülükleri yerine getirdiğini göstermekte olup bu işletmelerin ve alışverişlerin yapıldığı internet sitelerinin güvenli olduğunu ve hukuka aykırı faaliyetlerde bulunmadığını/bulunmayacağını garanti etmemektedir.

Yanlış bilgilendirme yapmayın ETBİS'e kayıtlı olması güvenli olduğunu göstermez.

elektronik ticaret bilgi sistemi (ETBİS), e-ticaret yapan işletmelerin kayıt altında olması ve e-ticaret verilerinin sağlıklı bir şekilde takip edilmesi amacıyla kurulmuştur. Bu kapsamda, bir işletmenin ETBİS'e kayıtlı olması ve internet sitesinde ETBİS karekodunun bulunması, o işletmenin yalnızca 6563 sayılı elektronik ticaretin düzenlenmesi hakkında kanun ve ikincil düzenlemelerine uyum sağlaması hususunda gerekli yükümlülükleri yerine getirdiğini göstermekte olup bu işletmelerin ve alışverişlerin yapıldığı internet sitelerinin güvenli olduğunu ve hukuka aykırı faaliyetlerde bulunmadığını/bulunmayacağını garanti etmemektedir.

Site güvenilir olsa burada böyle oyunlar oynamazlardı.

Kendi mesajimi yanlış bilgi diye raporladım kaldırırlar birazdan.

Arkadaşlar Ankara'da olan birisi varsa bu adresi kontrol edip bizleri bilgilendirebilir mi acaba?

KAVAKLIDERE MAH. ESAT CAD. NO: 12/1 ÇANKAYA Ankara - Türkiye​

Şirketin adresi burasıymış en azından bi arkadaş çıkar da kontrol ederse çok makbule geçer

Arkadaşlar Ankara'da olan birisi varsa bu adresi kontrol edip bizleri bilgilendirebilir mi acaba?

kavaklıdere mAh. Esat CAD. No: 12/1 çankaya Ankara - Türkiye​

Şirketin adresi burasıymış en azından bir arkadaş çıkar da kontrol ederse çok makbule geçer.

Aklımda bulunsun hocam da yakın tarihte bir işim yok oralarda. Ama olursa bakarım.

Arkadaşlar ben hastane sebebiyle epeydir foruma bakmamıştım neler olmuş yahu kısa sürede. Para kaptıran arkadaşlara geçmiş olsun. Aşırı dikkatli arkadaşlar varmış forumda helal olsun. Alın diye teşvik eden arkadaşların yeni üye olması detayını yakalamak, helal olsun. Birbirimize fikir danışmak bu yüzden önemli. Para kaptırmama engel olan arkadaşlara teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı