Zarifsiz
Hectopat
Merhaba GTX 1650 Super için 6 pin kablo lazımmış PSU'da bu kablo var mıdır? Yoksa da nasıl 6 pin kablom olur, dönüştürücü falan olur mu?
Hocam onu bende bilmiyorum adam takmamış, ben de üşendim diyebilirim.PSU'dan çıkan kabloları gösterir misiniz? Sanmıyorum olduğunu.
Ek olarak SSD niye sabitlenmedi?
Hocam İzoly den aldığım içindir bu kasayı bu dönüştürücüyü kullanırsambir sıkıntı çıkar mı o Molex kablosu takılı değil çünkü hiçbir yere.Öncelikler PSU nuzu değiştirmenizi öneririm. İnternette bulamadım bu modeli 6 pin yoksada bu kablo ile kullanabilirsin.
Ek olarak SSD niye sabitlenmedi?
Yok hocam bizim mahalledeki bilgisayar işleri ile uğraşan eleman yaptı da monteleme işini.Bilgisayar İzoly sanıyorum. Adamlar pamuk tıkar gibi atmışlar içine parçaları.
hocam peki rahatsız ediyorum ama, Molex 6 pin dönüştürücüsünü alıp GTX 1650 Super'e taksam sıkıntı olur mu ki?Bilgisayar İzoly sanıyorum. Adamlar pamuk tıkar gibi atmışlar içine parçaları.
Hocam peki rahatsız ediyorum ama, Molex 6 pin dönüştürücüsünü alıp GTX 1650 Super'e taksam sıkıntı olur mu ki?
Hocam peki rahatsız ediyorum ama, Molex 6 pin dönüştürücüsünü alıp GTX 1650 Super'e taksam sıkıntı olur mu ki?
kaliteli markalı olanlarıda mı aynı senaryo?Olabilir. PCI-e güç bağlantısı kadar gelişmiş olmadığından kablo uçlarının ermesine kadar giden durumlar yaşanabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.