- Makaleler
- 4
Dava edilirsem mapus dallarına düşersem beni unutmayın arkadaşlar...Heh istediği kadar etsin. Ne çıkar.
Dava edilirsem mapus dallarına düşersem beni unutmayın arkadaşlar...Heh istediği kadar etsin. Ne çıkar.
Unutmayız dostum. Hatta technopat ailesi olarak şarkı bile çıkarırızDava edilirsem mapus dallarına düşersem beni unutmayın arkadaşlar...
EFT veya havale ile alışveriş yapmak büyük mantıksızlık. Konuyu silmeyin, insanlar haberdar olsun.
Müşteri kaçıyor g*tüne battı.Eki Görüntüle 2087275
Elemanlar benim postu sildirmek icin technopat hesabı acmıslar benim posta gelip yazmışlar
Eki Görüntüle 2087276
Mail adresimi sormuş eskiden ama 1 harf eksik vermişim aylardır ulaşamamışlar
Eki Görüntüle 2087278
Şimdi de umutsuzlukla bu konuya bakıyorlar![]()
Müşteri kaçıyor g*tüne battı.![]()
Yine o para bir şekilde hesaptan çekildiyse geri ulaşılabilmesi mümkün değil. Hele bir de çalıntı hesapsa o para gitmiş demektir. Kredi kartıyla alışveriş yaptığınızda ödeme itirazı yapmanız mümkün.EFT ile alışveriş yaparken açıklama bölümüne satın alınan ürünün adı yazılmalıdır.
Yoksa karşı tarafa borçlu sayılıyorsunuz.
Açıklama olmadığında borç ödemesi olarak sayılıyor Sayıştay tarafından.
Biliyorlarki dava açsalar hiçbir şey yapamayacaklar. Her tuşa basıyorlarAdamlar para karşılığı postları silme teklifi yaptı ama tabii ki kabul etmedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.