Aryond A24 v1.1 nasıldır?

Ranathema

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Ghost RTX 4060Ti Ekran Kartı
Ryzen 5 5600 İşlemci
Gigabyte B550M DS3H Anakart
2x8 GB G-Skill RipjawsV DDR4 3600 MHz Ram
MLD ULTRA NVMe M2 1TB SSD
Monitör
Aryond A24 V1.1
Merhaba dostlar. NVIDIA ekran kartıma uygun G-Sync, IPS bir monitör arıyordum, beklediğimden daha daha iyisini buldum. Fast IPS, hem G-Sync hem Free Sync. Fiyatı da çok uygun, 4399-4999TL arasında değişiyor. Bu modelin bir sıkıntısı var mıdır, beni kaç yıl idare eder?

Sonuçta, o marka daha yaygın olarak laptop üretiyor. Yani kendini daha çok laptoplarda kanıtlamış bir firma. Fakat öyle berbat denilebilir bir model mi bilmiyorum. İnternette ghosting sorunu var yazılarına denk geldim, lakin videolarını izlediğimde de incelemesinin güzel olduğunu gördüm. Karar size kalır açıkcası, ama ben bu alanda kendini çok kanıtlamayan bir marka olduğu için, tercihimi başka markadan yapardım.

Sonuçta, o marka daha yaygın olarak laptop üretiyor. Yani kendini daha çok laptoplarda kanıtlamış bir firma. Fakat öyle berbat denilebilir bir model mi bilmiyorum. İnternette ghosting sorunu var yazılarına denk geldim, lakin videolarını izlediğimde de incelemesinin güzel olduğunu gördüm. Karar size kalır açıkçası, ama ben bu alanda kendini çok kanıtlamayan bir marka olduğu için, tercihimi başka markadan yapardım.

Monster başka monitörler de üretmiş ki ve diğer monitörlerden öne geçecek özellikleri de vardı. Ghosting olayına ben de denk geldim fakat G-Sync bir monitörün ghosting yapma olasılığını bilemiyorum. Ayrıca forumda sadece 1 kişiye rastladım ghosting sıkıntısından bahseden.

Monster başka monitörler de üretmiş ki ve diğer monitörlerden öne geçecek özellikleri de vardı. Ghosting olayına ben de denk geldim fakat G-Sync bir monitörün ghosting yapma olasılığını bilemiyorum. Ayrıca forumda sadece 1 kişiye rastladım ghosting sıkıntısından bahseden.
Ama akabinde monitörleri ile değil, laptopları ile bilinen bir marka. Özellikleri evet güzel gibi, ama açıkcası düşündürücü.

Ama akabinde monitörleri ile değil, laptopları ile bilinen bir marka. Özellikleri evet güzel gibi, ama açıkcası düşündürücü.
Eğer fikrimiz olumlu yönde olursa, ben ve bazı arkadaşlarım da almayı düşünüyor. Ki bu fikir çok cazip geliyor.

Eğer fikrimiz olumlu yönde olursa, ben ve bazı arkadaşlarım da almayı düşünüyor. Ki bu fikir çok cazip geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izlediğim zaman, gerçekten iç açıcı gibi gözüküyor. Fakat ben yine de, daha farklı bir marka seçerdim. Tabii ki karar sizin. 😃

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izlediğim zaman, gerçekten iç açıcı gibi gözüküyor. Fakat ben yine de, daha farklı bir marka seçerdim. Tabii ki karar sizin. 😃

Bizim de şüphelerimiz var fakat denemeden göremeyiz, Monster 2K monitörlerle de iyi iş çıkardı diye biliyorum. Fason monitör diyemem.

Monster bilgisayar sektöründe o işi beceremediği gibi, monitör sektöründe de beceremiyor. Hem muadillerine göre daha kalitesiz bir görüntü sunuyor hemde gamebooster, gamepower gibi markalar gibi bir süre sonra sıkıntı çıkarmaya başlıyor.

Sana önerim budur:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı