Aryond A32 HDMI 2.0 vs. DisplayPort 1.2

Daha fazla  
Selam arkadaşlar. RTX 3080 stoklara gelince almayı düşünüyorum. Monitör olarak Monster Aryond A32 mevcut. Monitör gerçekten çok iyi, F/P ürünü. Sizce ben bu monitörü ekran kartına DisplayPort 1.2'den mi bağlayayım yoksa HDMI 2.0 kablosu ile mi bağlayayım? Monitörden ses almak gibi bir derdim yok. Şimdiden teşekkür ederim.

Daha önce yaşadığım monster teknik servis sorunlarından dolayı, bir kere rahatsız edici, tiksindirici bir tecrübe olarak hafızama kazındığı için, aynı fiyata msi'nda monitörü var, eğer geri dönüş imkanınız varsa tavsiye ederim. Amazon.com.tr

nvidia gsync olması iyi olur diye düşünmüştür. oyunları daha iyi oynamak için. siz ne dersiniz?
rtx 3080'i msi optix g32cq4 monitör ile freesync açabilir miyim? yani g-sync yerine kullanabilir miyim?

Son düzenleme:
nvidia gsync olması iyi olur diye düşünmüştür. oyunları daha iyi oynamak için. siz ne dersiniz?
rtx 3080'i msi optix g32cq4 monitör ile freesync açabilir miyim? yani g-sync yerine kullanabilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı