Steam As Dusk Falls 7,49 Dolar!

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Detroit Become Human tarzında bir oyun. Hatta direkt onun böyle çizgi roman grafikli versiyonu diyebilirim. Ama Xbox'ın elinden çıkma oyun. Yani zaten standardın üstünde bir oyun ki cidden baktığınızda da öyle. Hatta oyun online modu varmış artık nasıl oluyorsa... Birde son zamanlarda diğerleri gibi Xbox'da değişik hareketler yapıyor :D Hatta onlar direkt stüdyoları deviriyor... Neyse şaka bir yana yine de iyi oyuna benziyor. Steam'de "Kış İndirimi" gelsin alacağım ben açıkçası.

As Dusk Falls
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tür: Önemli Seçimler (İnteraktif), Zengin Hikaye, Sinematik, Eşli (online)
Normal satış fiyatı: 30 USD
Türkçe: Var (altyazı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu severek oynayıp bitirdim. Direkt Steam'den almak yerine key ile daha ucuza alın.
Veya Microsoft Store'dan alın.

Xbox'da daha ucuz diye biliyorum oradan almak daha mantıklı olabilir. Oyun çok iyi bu arada arkama yaslanıp gamepad ile oynadım çok iyiydi.

Oyunu severek oynayıp bitirdim. Direkt Steam'den almak yerine key ile daha ucuza alın.
Veya Microsoft Store'dan alın.
Steam key'ine bakmadım. Ama Xbox'da daha ucuzdur. Bu Xbox tahmin ettiğimden de iyi çıktı. Hatta Epic Games ile yarışır :D

Xbox'da daha ucuz diye biliyorum oradan almak daha mantıklı olabilir. Oyun çok iyi bu arada arkama yaslanıp gamepad ile oynadım çok iyiydi.
Çokta pahalı oyun değil, aslında bende alacağım cidden söylediğin gibi chill ve rahatlatıcı oyuna benziyor. Ama bu kış indirimlerinde 2-3 AAA oyun çekmek istiyorum. Öyle olunca diğer oyunların da fiyatına ayrı dikkat etmek gerek.

Steam key'ine bakmadım. Ama Xbox'da daha ucuzdur. Bu Xbox tahmin ettiğimden de iyi çıktı. Hatta Epic Games ile yarışır :D

Çok da pahalı oyun değil, aslında bende alacağım cidden söylediğin gibi chill ve rahatlatıcı oyuna benziyor. Ama bu kış indirimlerinde 2-3 AAA oyun çekmek istiyorum. Öyle olunca diğer oyunların da fiyatına ayrı dikkat etmek gerek.

Sekiro ve Tsushima'yı çektim hocam eğer Last of Us 1 ve 2'yi oynamadıysanız onları çekin oynadıysanız benimle aynı kadere davet ediyorum sizi lakin indirmin günlerine dikkat edin hepsi aynı anda bitmiyor bazıları erken bitiyor. Şimdi hatırladım oynamamıştınız ama yazmış oldum mazur görün.

Sekiro ve Tsushima'yı çektim hocam eğer Last of Us 1 ve 2'yi oynamadıysanız onları çekin oynadıysanız benimle aynı kadere davet ediyorum sizi lakin indirmin günlerine dikkat edin hepsi aynı anda bitmiyor bazıları erken bitiyor. Şimdi hatırladım oynamamıştınız ama yazmış oldum mazur görün.
Yok hocam lafı bile olmaz, düşünmeniz yeter. Benim paranın bir kısmı hala Papara'da :D O yüzden daha sepet hazırlamakla uğraşıyorum. Bende sizin yazmanızla artık Ghost of Tsushima alacağım birde Hell is US çekeceğim gibi ama onun yerine Sekiro mu çeksem tam karar veremedim. TLOU serisini de düşünmüyor değilim vallah tam karar veremedim bende.

Yok hocam lafı bile olmaz, düşünmeniz yeter. Benim paranın bir kısmı hala Papara'da :D o yüzden daha sepet hazırlamakla uğraşıyorum. Bende sizin yazmanızla artık Ghost of Tsushima alacağım bir de hell is us çekeceğim gibi ama onun yerine Sekiro mu çeksem tam karar veremedim. TLOU serisini de düşünmüyor değilim vallah tam karar veremedim bende.

TLOU serisi çekin hocam aşık olacaksınız aşık. Benim de Papara'da hala 7.600 TL var bekliyorum vallahi yapacak bir şey yok.

TLOU serisi çekin hocam aşık olacaksınız aşık. Benim de Papara'da hala 7.600 TL var bekliyorum vallahi yapacak bir şey yok.
Arada fikrim değişip duruyor ama Ghost of Tsushima ve TLOU çekeceğim gibi cidden. Hani nam-ı değer TLOU serisi sonuçta... Dizisi falan da var her ne kadar 2. sezonu batırdılar dense de. Direkt TLOU oyunlarından diziye genişledi, kendi evreni var gibi bir şey. Dying Light 1 ve 2 oynadım diye sadece biraz almaya çekiniyorum o kadar.

Benim Papara'da da 4300 kaldı bu arada :D Onu bir verseler belki Sekiro da çekebilirim.

Arada fikrim değişip duruyor ama Ghost of Tsushima ve TLOU çekeceğim gibi cidden. Hani nam-ı değer TLOU serisi sonuçta... Dizisi falan da var her ne kadar 2. sezonu batırdılar dense de. Direkt TLOU oyunlarından diziye genişledi, kendi evreni var gibi bir şey. Dying Light 1 ve 2 oynadım diye sadece biraz almaya çekiniyorum o kadar.

Hocam dying lighting iki oyununuda oynadım alakası yok TLOU bambaşka bir seviye imkanınız varsa TLOU 1 2 çekin bir de Tsushima çekin ama Last of Us için gerçekten tereddütünüz olmasın.

Hocam dying lighting iki oyununuda oynadım alakası yok TLOU bambaşka bir seviye imkanınız varsa TLOU 1 2 çekin bir de Tsushima çekin ama Last of Us için gerçekten tereddütünüz olmasın.
Orası da doğru. Dying Light genel olarak iyi bir oyun değil sadece ambiyansı ve parkur mekaniği çok güzel ama TLOU cidden yazdığın gibi daha genel olarak güzel olduğu aklıma geldikçe alma isteğim tekrar ve tekrar geliyor. Sen yazınca tekrar aklıma geldi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı