Aşağı mahallede elektrik kesilince internetin gitmesi

Semihh35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yukarıda da dediğim gibi, aşağı mahallede elektrik kesiliyor, bizim elektiriğimiz var fakat internetimiz kesiliyor. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçmiştik, 2-3 kere kablo değişimi için gelmişlerdi fakat hala devam ediyor. Ne zaman aşağı mahallede elektrik gitse bizimde internetimiz gidiyor. Bu neden olabilir? Çözümü var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

20220402_103303.jpg

Fazla elektrik akımından olabiliyor. Yada yazın genleşince eski hatlar bozulabiliyor. İSS' den sebebini öğrenebilirsin. Genelde bende de hep olur. Karşı binada elektrik var, bir tek bende kesiliyor. TürkTelekom kullanıyordum eskiden, çok sorunluydu. Turkcell' e geçtim, biraz daha iyi oldu. Sen de İSS değiştirebilirsin. KabloNet fiber kullanmasa da uploadlarda birinci sıralarda. Turkcell de fena değil, az kesiliyor. İç Anadolu taraflarındaysan nedense oralarda daha fazla oluyor benim gittiğim. Şu an İstanbul' dayım, Ankara' da sık sık kesilirdi. Mahalleye göre de değişir. Sıcaklık ya da rakım fazlaysa normal, ama sebepleri değişkenlik gösterir. İSS' yi ara, belki yine hat değişimi için gelirler.

Peki çözümü var mı? Sık sık kesiliyordu şu 3-4 ay düzeldi diyorduk yine başladı.

Benimki sadece bir varsayım. Eğer doğruysa mümkün gibi gözükmüyor. Mahallenizde dolap olmadığı için alt mahalleden kullanıyor olabilirsiniz. Haliyle internet kullanabilmek için o mahallenin elektriğine muhtaçsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı