Asansör çakıldı!

Benim asıl takıldığım konu bu motoru yollayan ve insan hayatını tehlikeye atan firmaya ne olacak?
Bedelini kim ödeyecek peki?
Motorun üzerinde yazan seri numarası motoru gönderen firmaya sorgulatılacak. Eğer motor sıfır motor değilde işlem görmüş motor ise ceza verilecek.
Yedek fren sistemi motora bağlı değil ki. Motor bozuk olsa ne olacak?
Yedek fren sistemi regülatöre bağlı, ancak asansörün hareketi motorda. Motor durmayınca ve durması için gerekli olan fren de kitlemeyi bırakınca durmuyor.

Hocam asansörcüsünüz sanırım belediye bazı binaların asansörlerine kırmızı etiketler yapıştırıyor ve bunlar halen kullanılıyor ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Çok tehlikeli bir durum eğer 3 saniyeden fazla sürseydi çakılmasıbüyük ihtimal daha ciddi ve geri dönüşü olmayan hasar verirdi.

@Webcam kullanan insan Yani ustalar motoru değiştirip asansörle aşağı inip mi çıktılar?
Motoru değiştirdiler, aşağı inip yukarı çıkacaklardı. Aşağı inerlerken oldu olay, asansör çıktıktan sonra, ustalar bindikten sonra kapı açıkken oldu.
Hocam asansörcüsünüz sanırım belediye bazı binaların asansörlerine kırmızı etiketler yapıştırıyor ve bunlar halen kullanılıyor ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Normalde kırmızı etiket alan asansörlerin eksikleri 2 ay içerisinde giderilmez ise asansöre mühür vurulur ve eksikler düzeltilene kadar kaldırılmaz. Ancak belediyeler uğraşmak istemiyor.
Ustalara ne olacak peki?
Ustaların kalçalarında kırık var, onun dışında iyiler.
Hocam sizin asansör simülasyonu oyununuz vardı diye hatırlıyorum, durumlar nedir?
Oyun hakkında ne yazık ki bilgi veremeyeceğim. Bir aşamaya getirdim ve bazı problemler ötürü geliştirmeyi bıraktım.
Çok tehlikeli bir durum eğer 3 saniyeden fazla sürseydi çakılmasıbüyük ihtimal daha ciddi ve geri dönüşü olmayan hasar verirdi.
Evet, yüksek ihtimal öyle olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…