Evet, ancak belirttiğim gibi fren sistemi devreye girmedi. Yüksek ihtimal bize sıfır motor diye verilen motor önceden işlem gördüğü için frenler devreye girmedi.Nasıl saldı ya? Fren sistemi devreye girmedi mi? Bir asansörün çakılabilmesi için mucize gerekiyor. Birkaç farklı fren sistemi vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ne demekTeşekkürler. Sayende kilo vereceğiz.
Sormayın sormayın, motorlar bile maaş alamadığı için artık rehin alıyor ustaları.Oldukça tuhaf demek ki zamlar motoru bile etkilemiş.![]()
Ne için?Ustalar zıplamayı denemişler mi?![]()
Şu videoyu izlediken sonra bunu görmem...
Motor değişimi tabii ki makina dairesinde yapıldı, çünkü motor orada. Motor normalde en aşağıdaydı, ustalar aşağı inip yukarı çıkmak için asansorü çağırmışlardı.@Webcam kullanan insan Peki motor değişimi kaçıncı katta yapıldı? Ağır işlem yaparken kabin içinde işçi bulunmaması gerekiyordu normalde. Ek olarak ağır bakım veya değişim durumunda asansörü korumaya almış olmanız ve zeminde bulundurmanız gerekiyordu.
Yedek fren sistemi motora bağlı değil ki. Motor bozuk olsa ne olacak?Evet, ancak belirttiğim gibi fren sistemi devreye girmedi. Yüksek ihtimal bize sıfır motor diye verilen motor önceden işlem gördüğü için frenler devreye girmedi.
Ne demek
Sormayın sormayın, motorlar bile maaş alamadığı için artık rehin alıyor ustaları.
Ne için?
Bir de merak ettim, hahaha atanlar ne için atıyor?
Asansörden düşmenin zor olduğunu, düştüğünde ölme ihtimalinizin çok yüksek olduğunu ve zıplamanın yanlış olduğunu falan anlatıyor. Asansörden düşenlerin hikayesini vs. anlatıyor.Hocam rica etsem videoyu kısaca özetler misiniz?
Şu videoyu izlediken sonra bunu görmem...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.