hocam diz üstü bilgisayar dedim 1Hadi asansörde internetin çekmesini geçtim, technopatta konu açmanı da geçtim hadi, asansörde Windows'un ne işi var? Kafamda deli sorular![]()
Kapıyı tekmelemek bir işe yaramayacaktır muhtemelen. Bağırmak boşuna oksijen israfı demektir. Ayrıca paniğe sebep olur.Asansör kapısını tekmele, avazın çıktığı kadar çığır ve asansörün yardım butonu varsa oraya bas...
Sağ olun hocam, geldiler.Konu gerçek galiba bu arada kusura bakmayın.
Birisi arayınca bilgisayar ekranında gözükmesi
Arkadaşlar merhaba. Asansörcüde çalışıyorum, asansör arızaları olduğunda bazen telefonlarda veya başka şeylerde problem çıkabiliyor. Bunun için birisi arayınca bilgisayar ekranında gözükmesini istiyoruz. Nereden veya hangi binadan aradığını bilmek istiyoruz. Bunu yapabilir miyiz, ücreti ne kadar...www.technopat.net
8 Ağustos'da yazmış arkadaş.
Kime?Konum bildir hocam.Bir fotoğraf falan atın mümkünse.
Komik değil, ciddi bir konu açtım.Ben de asansörde kaldım şimdi. Belki aynı binadır hocam bi ses çıkartır mısınız ?
Yaptık hocam. Geliyorlarmış hemen, oradayız dediler.Arkadaşlar neden yardım etmek yerine dalga geçiyorsunuz? Ne kadar boşsunuz.
Hocam, acil durum düğmesini kullanın. Yetkililer gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.