Asansörlerinizi rehin aldım

Biz iş yerinde modifiyeli asansör kullanıyoruz. Mesela -2'ye basınca yukarı çıkıyor kabloları ters bağlanmış. 0'da durmuyor çünkü "orada kat olmadığı için sıfır yazdık boşuna basmayın" yazmışlar. İneceğiniz kata geldiğinizde anons yapıyor "3. katta müsait yerde inecekler" diye. Asansörleri sevelim.

Puh be öleceğim,
Hocam 5 lira kırıștırsam beni salar mısınız?
Ya da tavuk döner ısmarlayabilirim.
Kabul! 😂 😂
Ben kullanmıyorum ya, olsa da merdiven çıkmak daha hoş geliyor.
Kurtulmayı başardınız!
Biz iş yerinde modifiyeli asansör kullanıyoruz. Mesela -2'ye basınca yukarı çıkıyor kabloları ters bağlanmış. 0'da durmuyor çünkü "orada kat olmadığı için sıfır yazdık boşuna basmayın" yazmışlar. İneceğiniz kata geldiğinizde anons yapıyor "3. katta müsait yerde inecekler" diye. Asansörleri sevelim.
Hocam acilen asansörcünüze bunu bildirin. Asansör vurur ve içindekiler ölebilir. Ciddiyim, bu şaka değil.
Hayır bilgisayarın içine ev kurdum Azerbaycana gelirseniz bir çay ısmarlarım :D.
Vaay hocam :D
Yok hocam AVM’leri kast etmiştim😅 bina müstakil evde oturuyoruz 3’üncü kattayız😁
Onlar sayılmıyor hocam :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı