Asansor Simulator hakkında detaylar

Katılım
8 Nisan 2020
Mesajlar
6.262
Makaleler
7
Çözümler
54
Yer
Los Pollos Hermanos
Arkadaşlar selam. Bu konumda asansor Simulator'un detaylarını inceleyeceğiz.

İlk olarak minik bir şehirde başlayacak maceramız. O şehirde bir asansör firması kuracaksınız belirli bir miktarla. Ardından anlaştığınız müteahhitler sizlere mail gönderecek ve mailde istediği asansör şekli yazacak. Siz bunu sipariş vereceksiniz. Ardından sadece kabin siparişiyle bitmeyecek. Asansörün kabini parça parça gelecek, siz montajlayacaksınız kabini. Halat, motor, regülatör, aletler, fren çakıları, panolar, elektrik panoları, fren Switch'leri, ampüller, kartlar, hoparlörler, UPS'ler gibi birçok sipariş olacak. Bunların listesi zaten olacak maillerde.

Bunları sipariş edeceksiniz ve 1-2 gün içerisinde kargonuz gelecek. Kamyonetinize bazı parçaları yükledikten sonra ilk montaja gideceksiniz. Kabin montajına.
Kabini monte edeceksiniz, sonra yukarıya motoru çıkartacaksınız. Motorun tamamı 1 tona yakın olacağından parça parça çıkaracaksınız. Ardından motoru monte edip halatları kabine bağlayacaksınız. Kabine bağladıktan sonra sıra elektrik panosunda. Elektrik panosunu bağlayacaksınız. 380V fazları gireceksiniz. Sonra asansörün ana panosunu bağlayacaksınız. Gerekli kablolamaları yapacaksınız. Ardından asansörün çalışıp çalışmadığını test edeceksiniz. Zaten bu süreçte ortalama 1 hafta geçecek.

Firmanızın dükkanını geliştirebilirsiniz, muhasebeci alabilirsiniz, eleman alabilirsiniz, daha çok ve kalitesi asansör yaparak sesinizi duyurabilirsiniz. Ben muhasebeciyi öneririm. Çünkü onlar elemanlarla oyunda daha iyi görüşüyorlar ve para dağılımları hem daha az, hem de eşit oluyor. Bu sayede dükkana para kalıyor ve gelişiyorsunuz.

Elemanları ise "şu binaya gidip şunu yap" diye görevlendirebiliyorsunuz.

Bunun gibi birçok detay var. Oyunun videosunu çekeceğim çıktığında. Şimdilik bu kadar anlatayım. Sorularınızı sorabilirsiniz.
 
Tekrara düşmesin, mümkün olduğunca devamlılık ve farklılık olsun mümkünse. Başarılar diliyorum.
 
Mükemmel.
Anladığım kadarıyla Car Mechanic Simulator'ın asansörlü versiyonu olacak.
 

Geri
Yukarı