Aşçılık mı gastronomi mi?

Buna biz karar veremeyiz bence aklınızdan geçen düşünceler neye daha yatkınsa onu yapın.

Hocam işi siz yapacaksınız sonuçta size daha yakın hissettireni seçerseniz çok daha iyi olur. İkisinden birini söyleyebiliriz fakat bizim dediğimize göre hareket etme bence.

Hocam işi siz yapacaksınız sonuçta size daha yakın hissettireni seçerseniz çok daha iyi olur. İkisinden birini söyleyebiliriz fakat bizim dediğimize göre hareket etme bence.

Aynı meslek ama birinde yemek yapmayı 2 senede diğerinde yemeğe dair her şeyi 4 senede öğreniyorsun.

Aynı meslek ama birinde yemek yapmayı 2 senede diğerinde yemeğe dair her şeyi 4 senede öğreniyorsun.
Hocam dediğim gibi ileride bu işi siz yapacağınız için sizin hangisini okuyacağınıza karar vermeniz daha doğru. İleride işi ben yapmayacağım için benim vereceğim tavsiyenin bir önemi yok onu söylemeye çalıştım. Bilgi verilebilir fakat seçim sizin kararınız olur.

Bana kalırsa en mantıklı bu arkadaşın tavsiyesi geldi iş adına deneyim yaşamak adına.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı