"Ashe orman | koşmak yasak" videosundaki kişi script olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bu videoda dakika 07:40'da takım arkadaşı gelince Z spamlamaya başlıyor bunu videonun daha erken vakitlerindede yapmıştı sizce bu adam script olabilir mi?

1: Darius 07:40'da zaten adamı kovalıyordu ve çoktan Kite'a başlamıştı neden takım arkadaşı gelince bunu yapmaya başladı?

2: Z tuşuna basınca etrafında Auto attack Range'i çıkmıyor bu sayede a tuşuyla Z tuşunu birleştirmediğini anlayabiliriz.

3: Daha önce script denemiş biri olarak konuşuyorum (yanlış anlaşılmasın çok oyunculu maçlarda asla kullanmadım arkadaşlarla 2V2 1V1 tarzı durumlarda açıyordum arkadaşlarımda bunu biliyordu.) Z tuşunun scriptlerde sıklıkla kullanılan bir tuş olduğunu biliyorum.

4. bu eylemler gözlemlediğim kadarı ile 07:40 10:06 14:03 17:58 18:36 dakikalarında net bir şekilde gözükebiliyor.

Dipnot: Bu konunun altına elayjaya karşı kör bir şekilde "o hile kullanmaz" diyecekler yazı yazmasın!

Dipnot 2: Bu konu kimseye haterlık veya nefret söylemi için değil eleştiri ve tartışma amacı ile açılmıştır rica ediyorum buna göre yanıtlayın.

İyi sosyaller.

Uzun zamandır script olduğunu düşünüyorum geçen aylarda karşıma gelmişti ve hile misin kanka yazmıştım mutelemisti beni çok fazla açık vermişti.

A yerine Z'ye basmış olması gayet muhtemel. Bunlar klavyede birbirine yakın tuşlar.

Script denilecek bir oynayışı da yok zaten kendisinin. Bak 15:55'e, yemediği skill yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

A yerine Z'ye basmış olması gayet muhtemel. Bunlar klavyede birbirine yakın tuşlar.

Script denilecek bir oynayışı da yok zaten kendisinin. Bak 15:55'e, yemediği skill yok.

Öncelikle dodge ayarlama diye bir özellik var yani adam skill yiyor diye hile olmadığını göstermez bu

2. olarak e arkadaşım madem yanlışlıkla oluyor 1 olur 2 olur ama yaklaşık 5 6 kere olması insanı şüphelendiriyor Kİ eğer gerçekten yanlışlıkla olsa videonun belli bölgelerinde kite atarken a tuşunu kullandığını görebilirdik ama maalesef böyle birşeyde yok.

e peki herşeye tamam, discordlarında bu konu hakkında soru sorunda neden ban yedim?

@Heil HzEfelinss İlk mesajda bahsettiğin senaryolarda kovalayan taraf Ashe zaten, script'in ne gibi bir özelliği olabilir dümdüz kaçan adamı kovalamaya yardım etmesinde? Sağ click basıyor sadece.

Ayrıca A tuşunu kullandığı yerler de var zaten, altta attığım sahne o kısımlardan sadece biri.

Discord kısmını bilemem, kendi moderatörlerinin kararı. Genel sohbetten hesap sorar gibi yazmak yerine kendisine adamın kendisine yazsaydın bir cevap alabilirdin belki.

Elayja'yı da sevdiğim yok bu arada, düşük elo ve normal oyunlarda video çeken insanları samimi bulmuyorum. Ama iddialarının savunulacak bir tarafı yok.

@Heil HzEfelinss İlk mesajda bahsettiğin senaryolarda kovalayan taraf Ashe zaten, script'in ne gibi bir özelliği olabilir dümdüz kaçan adamı kovalamaya yardım etmesinde? Sağ click basıyor sadece.

Ayrıca A tuşunu kullandığı yerler de var zaten, altta attığım sahne o kısımlardan sadece biri.

Discord kısmını bilemem, kendi moderatörlerinin kararı. Genel sohbetten hesap sorar gibi yazmak yerine kendisine adamın kendisine yazsaydın bir cevap alabilirdin belki.

Elayja'yı da sevdiğim yok bu arada, düşük elo ve normal oyunlarda video çeken insanları samimi bulmuyorum. Ama iddialarının savunulacak bir tarafı yok.

Attığınız sahneyi gördüm bir tık şüphelendirdi ama olabilir dedim konuya katmadım sonuçta flashın efektini görmüş olabilir falan diye.

Ve hesap sorar gibi değil gayet nazik bir dille sorduğuma eminim.

ve scriptlerde kovalarken anlık dodge atmalarda falan kullanılabiliyor configini nasıl yapmış bilemeyiz (eğer hile ise tabii)

ama fikrimi değiştiremediniz hala bu videoda hile olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı