Aşı neden zorunlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türk insanı da hep Yahudilerin "10. Adam" stratejisini uyguluyor. Bir siz zekisiniz.
Bir şeye 9 kişi katılıyorsa 10. adamın görevi ona katılmamak ve araştırmaktır.

Ama şu aşıya karşı çıktı da sonra hasta oldu durumu kötü olayı da sıktı artık salın arkadaşlar. Herkes birbirine aynı şeyi söylüyor. Aşı olmamak insanların anayasalar ile güvence altına alınmış hakkıdır. Herkes kendi tercihini yapabilir. Bir insan ben bağışıklığı kazandım hastalığı atlattım aşı olmak istemiyorum diyebilir. Aşı faşistliği yapmanın hiçbir mantığı yok. Ben aşı oldum. Çünkü iş yerim aşıyı zorunlu tuttu. Mevcut piyasada iş bulamayacağım için mecburen yaptırdım. Bu bir nevi mobbingdir. Yok aşı olmayan okula gitmesin, AVM'ye alınmasın. Almasınlar arkadaşım benim para harcamak için gireceğim yere beni mi almayacak? Saçma sapan ergen kafası.

Bu aşı karşıtları böyle böyle bu kafadakilere bulaştırıyor kendi beyin virüslerini resmen.
Müthiş Gamer oyuncu diyor ki: Bah ganga şimdi aşı bizi öldürcek bil geyts ve ameriga bizi kontrol edeceh. aşı bi boha yaramuu. aşı bulunmasa dünya nufusü 9999 trilyon ovurdu insanlık evreni ele geçirirdi ganhaa.

Staj yapıyorum bir firmada ve orada çalışanlar dahil bende 2. Doz aşımızı bile olduk.
Kronik bir rahatsızlığınız veya sağlık sorununuz yok ise vurulması taraftarıyım.

Kendiniz için aşı olmak zorunda değilsiniz. Kendi sağlığınız sizin sorumluluğunuz. Ama aşı olmazsanız o aşının hedef aldığı hastalığa yakalanıp onu etrafa yayabilirsiniz. Bunu engellemek için aşı olmak zorundasınız.

Neden olmak zorunda? Aşı olunca kesinlikle hasta olunmuyor diye bir kaide yok. Aşı olmadan da hastalıktan korunabilirsiniz. Boş argümanlar sunmayın insanları aşıdan soğutuyorsunuz. Sadece sizin için değil genel olarak böyle yazanlar için söylüyorum.

Aşı olunca kesinlikle hasta olunmuyor diye bir kaide yok.
Evet doğru, aşı %100 korumuyor. Ama %90+ koruma oranı olan bir aşının faydalı olduğunu ve hastalığın yayılmasını büyük oranda engellediğini inkar edemezsiniz.

Aşı olmadan da hastalıktan korunabilirsiniz. Boş argümanlar sunmayın insanları aşıdan soğutuyorsunuz.
"Etrafınızdakileri korumak için aşı olmak zorundasınız." demek insanlar aşıdan soğutmak mı? Boş argüman sunmak mı?

Hocam olmayın, doğal seçilim güzel şey. Sonuçlarına katlanırsınız.

Gerçekten böyle teorilere inanmayın. Biraz araştırma yapmanızı öneririm. Toplum sağlığını aşı yapmayarak tehlikeye atarsınız.

Son düzenleme:
Bu konu ile ilgili açıklama yapardım ama anlamamak için elinden geleni yapacaksın. Ek olarak nickin ve profilinde yaşının “31” olması zeka seviyeni çok güzel yansıtıyor. Sana komplo teorilerinle mutluluklar diliyorum.

İfadeler: eth
Aşı olmayıp bulaştıranların seri katilden bir farkı yok. Onlar silahla yapıyor, bulaştıranlar bedeniyle. Aşı olmayanların hiçbir yere alınmaması kararını destekliyorum.

Komplo teorisyenleri zaten saçmalık. Koskoca profesörler, örgütler, genetikçiler aşının güvenilirliği ve yapılması gereğini savunurken Facebook'ta gezinen her şeye yorum yapma zorunluluğu bulunan Mehmet (?) dayı bunun insan azaltma projesi olduğunu söylüyor. Sadece komik.

Aşı olmayan arkadaşlar, umarım bir yakınınızı Corona Virüs sebebiyle kaybedip aşı gerekliliğini acı bir şekilde anlamak zorunda kalmazsınız.

Evet. Boş argümandır. Aşı olmanızı tavsiye ederim veya aşı toplum sağlığı için önemlidir demek ayrıdır. Aşı olmak zorundasın demek ayrıdır. İnsanların tercih yapabileceği bir durumda tek bir seçeneği zorunluluk olarak sunamazsınız. Kendisi istediğini seçebilir. Kaldı ki uzmanlar bile herkesin aşılanmasına gerek olmadığını söylüyor. Aşı yaptırmanın zorunlu olduğunu söyleyen herkes boş laf ediyordur. Aşının koruması yok demedim. Faydasız da demedim. Aşının bize sağlayacağı faydaları da göz ardı etmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…