Aşı oldum

İsrail medyasında İbrani üniversitesinin araştırması vardı.

Cahiller kendi yalanına inanırmış. Ortada bilimsel bir yazınız yok. Kanıt sunun, adam gibi tartışalım.

Ben zihniyetimi canan karatay gibi doktorlardan alarak gelip buraya yorum yapıyorum. Sen ise hiç bir şeyden. Adam gibi tartışmamız için düzgünce kaynaklar ve fikirler sunman lazım. Yazdıgınız her şey boş ve korku pompalamaktan başka bir şey yapmıyor.
4 kişilik bir aileyiz ve ailemden bir kişi korona hastası oldu ve iyileşti. Hastalanan kişi ise her sene grip ve bogaz hastalıkları geçiren kişiydi. Yine bu sene hastalanmak ona nasib oldu. Kalan 3 kişiye ne oldu biliyor musun? Hiç bir şey olmadı. Ve böyle bir çok örnegi yaşayarak gördük. Komşularımızda çevremizden. Bir anne korona kaptı 2 çocugu ve kocasına yine bir şey olmadı.

BionTech neden zararlıdır biliyor musunuz ? Çünki içinde ağır metaller içeren bşir aşıdır. Bu da ileride her türlü beyin,kemik rahatsızlıklarına yol açması demek.

Arkadaşımın amcası öldü. Sizde herkes sağlam diye diğer insanlar %100 sağlam olacak diye bir şey yok ki.

İsrail medyasında İbrani üniversitesinin araştırması vardı.
Hayır medya beni ilgilendirmez hocam. Ben direkt üniversitenin yayınlarına girip okumak istiyorum paylaşır mısınız? Ben C1 İngilizce ile dünyanın önde gelen üniversitelerinin hiçbirisinde bulamadım belki siz bulursunuz. Vize için aşı şartı koymasalar yaptırmayı da düşünmüyordum zaten. Üniversiteden 1 tane öğretim görevlisiyle röportaj yapıp koruyor demek bilimsel bir veri mahiyetinde olmuyor maalesef.

Bu teşvikten fazlası, bir özgürlük ihlali.
"MADDE 13.- Temel hak ve hürriyetler, özlerine dokunulmaksızın yalnızca Anayasanın ilgili maddelerinde belirtilen sebeplere bağlı olarak ve ancak kanunla sınırlanabilir. Bu sınırlamalar, Anayasanın sözüne ve ruhuna, demokratik toplum düzeninin ve lâik Cumhuriyetin gereklerine ve ölçülülük ilkesine aykırı olamaz.”"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…