Aşı oldum

Eki Görüntüle 1109485
Public health england
Normalde link ekleyecektim ama izin vermiyor. Galiba eski sürüm Chrome kullandığım için.

Hocam ne demek istediniz anlamadım. Bana karşı mı geliyorsunuz, yoksa hak mı veriyorsunuz? Aşı olmanın kanunu mu var ki?

Hocam ne demek istediniz anlamadım. Bana karşı mı geliyorsunuz yoksa hak mı veriyorsunuz? Aşı olmanın kanunu mu var ki?
Sağlık, suç alanında kısıtlama getirilebiliyor. Ama ana amaç insanları korumak olmalı. Amacın zorla aşı olması suç olur.

Virolog bile değil kendisi. Konu hakkında yorum yapıyor. Alta bak kaynak sundum. Şu an İbrani üniversitesi araştırmasını bulmaya çalışıyorum. Galiba Times of Israel medyasında duydum.
Benim etrafımda kaç kişi öldü? Dakika başı ambulans geçiyordu. Daha 2 hafta önce hastaneye komşumuz kaldırıldı ve ev karantinaya alındı.

Ben de önümüzdeki Salı günü olacağım.

Bilgi sahibi olmak için buraya da bakabilirsiniz.

Sağlık, suç alanında kısıtlama getirilebiliyor. Ama ana amaç insanları korumak olmalı. Amacın zorla aşı olması suç olur.
Ben kendimi bugüne kadar korudum ve koruyabiliyorum. Güvenmediğim yetkililerce, hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığım bir aşıyı vurulmak zorunda değilim ve sırf bunu istemiyorum diye belirli yerlerden dışlanmam kabul edilemez. 3-5 tane tanımadığım mesleğini nasıl elde etmiş bilmediğim araştırmacı olarak görülen kişi veya kişilerin önerisini kabul etmek zorunda değilim. İlacın ne kadar etki yaratacağı ve ne tür kesin yan etkileri olabileceği, kesin olarak güvenilir kişiler tarafından garanti edilerek sunulmadıkça ise hiç zorunda değilim.

Hocam ben light Side'a geçmek istiyorum da nasıl geçebilirim anlaşılan siz o taraftasınız. Z kuşağı ve bundan sonraki kuşaklar, sizin bakkal işletirken yıllarca araştırma yapılan şeyleri kesin bir şekilde bildiğinizi iddia etmeniz ve buna sıkı sıkı bağlanıp bağnaz davranmanızı hiç aratmayacak merak etmeyin. Bir insan için hastalık dilemem ama umarım en yakın zamanda COVID19 virüsünün tehlikesini anlarsınız.

Eki Görüntüle 1109485
Public health england
Normalde link ekleyecektim ama izin vermiyor. Galiba eski sürüm Chrome kullandığım için.
Paylaştığınız yazı eski. Güncel paylaşılan rapora göre semptomatik hastalık için Delta varyantında %15'lik bir düşüş var. Yani artış yok. Ayrıca doğal yollardan(hava, yiyecekler) alınan virüste de vücudun virüsü yok etme gücü artarken varyantlara karşı da direnci de aynı oranda artıyor. Bulaşta ise azalıyormuş. Yani burada temel etken insanlar aşı değil. Aşı olanlar arasında hastalığı geçirip hastaneye yatanların oranı %4 seviyesinde kalmış. Kısaca diyor ki aşı o kadar da korumuyor ama en azından semptomları yok ediyor diyor. Güncel raporu okumanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…