Aşı Oldum

Birincisi, tanıdığım neredeyse herkes virüse yakalandı ve kimse yalvarmadı. %99'u aşısız falan değil bu ikincisi. Üçüncüsü, aşıya hâlâ güvenmiyorum.

Ankara Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Seval İzdeş yoğun bakımdaki hastaların %90'ının ya aşısız ya da tek doz aşı olduğunu söyledi. Aşı olup da yoğun bakıma düşen hastalar ya kanser ya da böbrek hastası. Sizin aksinize benim kanıtlarım var. Aaa! Doğru ya! Siz yoğun bakım görevlilerinden de iyi biliyorsunuzdur elbette.

Tabi siz de ölen ailelerin yakınlarından daha iyi biliyorsunuz aşı olmanız için illaki yakınınızdaki birinin ölmesi mi gerek?

Var. O sihirli değnek ise aşı. 3 saniyede uygulanıp dozu neredeyse bir market alışverişine denk geliyor.
Kısırlık gibi bir yan etkisi varmış.
Aşı karşıtı çocuğum olacağına kısır olayım çok daha iyi. Getirdikleri, götürdüklerinden kat kat fazla.

Var. O sihirli değnek ise aşı. 3 saniyede uygulanıp dozu neredeyse bir market alışverişine denk geliyor.

Bu hayattaki en zor savaş, cahilliğe karşı verilen savaş hocam. Biz burada ne kadar somut kanıt sunarsak sunalım, ne dersek diyelim, bunlar kafasına koymuş insanlar. Adama kanıt göster diyorum, hala laf ebeliği yapıyor. Utanmadan bir de tarihteki aşıların %95'i ileride yan etki yapıyormuş diyor. Saçma sapan mantık.

Asi karsitligiymis D Guldurmeyin arkadaslar. Neden asi karsiti olayim? Ben sadece 5-6 yil sonra kritik yan etkilere yakalanmak istemiyorum.

Cesur Yeni Dünya diye bir kitap vardı. İnsanlar gelecekteki bir distopyada modern insan ve vahşi insan iki ayrı ırk olarak birbirinden izole bir şekilde yaşıyordu. Bu tarz bir şeye ihtiyacımız var. Aşı olanlar ile olmayanları birbirinden izole bir şekilde tutacaksın, iki tarafta ne yaparsa yapsın. İnsanlar özgürlüğü bahane ederek başkalarının yaşam haklarını çiğnediklerini fark edemiyorlar.

Bir devletin vatandaşlarının canını koruması için halkına sokağa çıkma yasağı uygulaması normal bir şey, savaş sırasında ülkenin bütünlüğünü koruması için sınırlı olan kaynakları askerlere dağıtması normal bir şey, bir salgın hastalıkta sokağa çıkma yasağı veya başka tür önlemler alması normal bir şey. Özgürlük demek istediğimi yaparım demek değil, tam anlamıyla özgür olabilmek için herkesten uzakta ve tüm ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılayabiliyor olmanız gerekli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…