Aşı olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Turkovac olacağım.

Not. İronidir

Her hasta aşı olurken rıza formu imzalıyor, aşı karşıtlarına ahkam kesen araştırmadan ve sorgulamadan yoksun insanlar gitsin okusun onları.
Tam olarak nerede imzalanıyor? Hastahanede mi?
Aile Sağlığı Merkezi'nde ne benden ne de aşı olan yakınlarımdan hiçbir imza talep edilmedi.

Mevzu aşı olmamanız değil, sizin aşı olmayarak aşı olan kişilere göre tehdit olarak algılanmanız.

Geçen aşı yüzünden arkadaşlarım öldü diye sallıyordu. Büyük ihtimal 12 yaşında komplo teorilerine inanıyor.
O da dahil tam 4 kişiden ölen kişilerin isimlerini verin, tabipler odasından öyle birisi var mı, ne zaman ölmüş ve aşı olmuş mu diye araştırayım dedim. Alayı yan çizdi, 1 tanesi Steam'den bana ulaşıp konuyu kapatmam için yalvardı.

Zaten aşı koruyorsa neden tehdit oluyor?
Herkes aşı olmadığı takdirde aşı, bazı insanların vücudunda kalmaya devam edecek ve vücutta kaldıkça da mutasyon geçirme riski var. Mutasyonların bazıları aşıya dayanıklı olduğu için yeni aşı üretilmesi gerekecek. Bu da aynı şeylerin tekrardan yaşanması demek. Çözüme bu kadar yaklaşmışken aşı olmayıp tüm dünyayı tehlikeye atmaya kimsenin hakkı yok.

Hocam süreci yavaşlatıyorsunuz sorun aşı olmamanız değil;sorun diğer insanları etkilemeniz.

Son düzenleme:
Hocam aşı karşıtı olanların hepsi komplolardan ileri gidemez zaten. Koskoca dünyanın en ileri gelmiş tıp ve bilim alanında çalışma yürüten insanları birleşip uğraşıyorlar. Bunlarda kendilerini bir halt sanıyorlar, çoğunun okuduğu okulun adını dünyada bilen yok.

Ben iddiamın arkasındanım madem bu kadar bilgiler tüm dünyaya bunu kanıtlasınlar ve bir makale yayınlasınlar. Oturup göbeklerini kaşıyarak "aşı yalan ya" diyorlar sadece

Niye hala bu konuşuluyor, üstüne bu kadar uzun konuşuluyor anlamıyorum. Halkımız zekasını ortaya koymaya bayılıyor herhalde.

Atatürk'ü istemiyorum desem Selçuklu zamanına kadar sülaleme yapmadıklarını bırakmazlar.
Siz sormadan söyleyeyim. Evet, aynı şey. Bir şeyi istemek ya da istememek.

Hayırdır, iğneden mi korkuyorsun? Muhtemelen amacı vücuda girmek olan, hayatında görüp görebileceğin en küçük iğne. Olurken acı çekmeyi geçtim, hissetmek bile başarı. 1-2 gün kolun biraz ağrıyor. Hayatında herhangi bir yerinin ağrımadığını söyleme bana.

Yok deneysel, yok kanıtlanmadı dersen ben kefilim. Sana 48 saat içinde hiçbir şey olmayacak. Uzun vadeli etkisi olduğunu iddia edersen kanıtlayamam. Ama en son yediğin şeyin aynı etkiyi yapmayacağını da kanıtlayamazsın.

Bu arada konu sahibi konuyu açıp kaçmış. Kendi kendinize gelin güvey olup beni de alet etmişsiniz. Mesaşları okuyup gülüyordur şimdi.

Bunlara katılıyorum zaten kesinlikle haklısınız, önce de belirttiğim gibi tamamen aşı karşıtı değilim. Tepki gösterdiğim kısım bilim hakkında hiç bir fikri olmayan insanların aşı karşıtlarına yönelttiği üstü kapalı hakaretler ve kendilerini dev aynasında görmeleri. Herkesin ancak ve ancak bu ve bunun gibi bilgileri araştırdıktan sonra aşıyı savunması dileğiyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…