Aşı olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden aşı olmak istemiyorsunuz? Daha önceki zamanlarda hastalığa direnç gösterdiyseniz ne güzel fakat aşı olmak size bir şey kaybettirmez demektir bu.

Hayatında bir bilimsel makale okumamış, bilim nedir bilmeyen insanlar aşıya karşıt oluyor nedense zaten hep(üstüne alınmak isteyen alınsın). Kardeşim madem bu kadar bilgisiniz, dünyanın en iyi doktorlarından, bilim adamlarından daha iyi biliyorsunuz gidip araştırmanızı yapın ve makalenizi yayınlayın. Oturduğunuz yerden "ya ben aşı olmam, aşıya güvenmem" dediğiniz zaman mağara adamlarından farkınız kalmıyor kimse kusura bakmasın. Bu konuda hiç saygım olmuyor insanlara, aşı karşıtlığı saygı duyulacak bir şey değil.

2021 yılında hala aşı karşıtı insanların olması cidden komik.

Zaten aşı koruyorsa neden tehdit oluyor?
Evet, yazdığım cümle biraz rafine olmuş ve asıl ifade etmek istediğim şeyi sanırım açık bir şekilde ifade edememişim.
Daha açık yazmak gerekirse; aşı olmayanlar, aşı olan kişilere nazaran daha büyük bir tehdit olarak algılanıyor. Yani, aşı olanların da bulaştırma ihtimali var ama aşı olmayanlarda bu olasılık çok çok daha fazla.

Hayatında bir bilimsel makale okumamış, bilim nedir bilmeyen insanlar aşıya karşıt oluyor nedense zaten hep(üstüne alınmak isteyen alınsın). Kardeşim madem bu kadar bilgisiniz, dünyanın en iyi doktorlarından, bilim adamlarından daha iyi biliyorsunuz gidip araştırmanızı yapın ve makalenizi yayınlayın. Oturduğunuz yerden "ya ben aşı olmam, aşıya güvenmem" dediğiniz zaman mağara adamlarından farkınız kalmıyor kimse kusura bakmasın. Bu konuda hiç saygım olmuyor insanlara, aşı karşıtlığı saygı duyulacak bir şey değil.

2021 yılında hala aşı karşıtı insanların olması cidden komik.

Canan Karatay'da dahil bir sürü doktorda bir işe yaramıyor diyor ama? Kime güveneceğiz?

Aşı olmak istemeyen çok var. Benim akrabalarımda bile. Düşünsene aşı olanlar maskesiz geziyor iyileşmiş. Aşı olmayanlar aşıyı en az 1000 TL para verirse aşı olabiliyor neeee güüleriimm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı