Aşık mıyım, değil miyim?

Technopattakiler ilah falan değil biz nasıl bilelim? Belli ki yaşın küçük sana bir tavsiye vereyim bu gibi kişisel sorunları internette çözemezsin bu senin ve en yakın çevrenin çözebileceği bir şey bilgisayar başındaki yabancılara sormak çok saçma.

Aşık olup olmadığını bize mi soruyorsun? anlamadım.

Bak duygularını de ama sen benim sevgilim ol deme ailen bu olaya sıcak bakmaya bilir bu yaşta gizli sevgili olma falan uygun değil ama duygularını diyebilirsin senin içinden geleni yap.

Bunu bize sorma bende 7. sınıfım fakat allaha şükür bu yaşta hiç sevgilim olmadı olmasınıda planlamıyorum.
Mantıklı düşün bu yaşta sevgilin olsa ne olur seviyosan içinden geleni yap.

Bu yaşta sevgili yapmak ve öyle işlerle uğraşmak sağlıklı değil. Daha çok küçüksünüz, derslerinize çalışın.
Hocam sevginin yaşımı olur ya. Dediğiniz gibi daha çocuk bunlar. Kaçırıp evlenmeyecek ki kızı. Masum bir aşk sadece. Sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Bende küçükken bir kıza ben seni seviyorum seninle evleneceğim diyordum hep. O da tamam diyordu. Ama şuan nerede olduğunu bile bilmiyorum mesela.

Ya millete böyle dizileri izletiyorsunuz sonra millet aşk aşığı oluyor .Yapma kardeşim sevgili falan yaşın küçük en az lise 3 ve sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…