Aşık mıyım, değil miyim?

Benim kurs tarzı gittiğim bir okul var 4. sınıftan beri oraya gidiyorum bazı akşamlar 4. sınıfta biz 5 erkektik sonra 5. sınıf olunca bir kız geldi sınıfa. İlk başlarda ısınamamıştık ona ama zaman geçtikçe ısınmaya başladık. Şu an da gerçekten çok yakın arkadaşız. Sorun şu ben sanırım o kıza aşık oldum, bazen onu düşündükçe kalbim küt küt atıyor. Bazen de hiçbir şey olmuyor. Bir şey hissetmiyorum. Ne yapmalıyım, açılmalı mıyım sizce? Kimse bilmiyor arkadaşlarıma da rezil olmak istemiyorum. Ya da onunla arkadaşlığım bitmesini istemiyorum (bitme ihtimali sıfır gibi bir şey çünkü öyle şeylere darılan biri değil ama yani bir soğuma falan olmasından korkuyorum). Mesela bu mesajı yazmaya başlarken heyecanlıydım biraz ama aradan 1 2 saat geçti şu anda heyecanlı falan değilim.

8.sınıfta sınava çalışman gerekirken düşündüğün konuya bak. Sanki 20 yıl sonra kız bulamıyacan.

Hayatını karartıp bu yaşta sevgili yapma bencemin 8. sınıf olunca sevgili yap ama seviyorsan duygularını saklama.

Hiç yapma aynı durumu bende yaşadım 6.sınıfta sevgili yaptım 8'e kadar beraber gittik ama sonunda sınıfa yeni erkek gelince bırakıp gitti nedeni zaten bariz açık ama beni en çok parçalayan zaten beni sırf eğlence için sevmiş olmasıymış bu işlere hiç bulaşma kız 1 yıl elinde oynatır kendine alıştırır 1 yıl sonra bırakır ama sen hala onda kalırsın şu an sadece derslerine odaklan LGS'yi kazan ondan sonra lise de bakarsın kendine iyi bak önerimi dikkate al ama bunun gibi çok olay olur çoğu kızda böyle olaylardan sonra gittikleri yeri söylememe gerek yok o konulara girmeceğim ama bence hiç açılma arkadaş ol lise de bakarsın o işlere.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı