Aşık mıyım, değil miyim?

Technopattakiler ilah falan değil biz nasıl bilelim? Belli ki yaşın küçük sana bir tavsiye vereyim bu gibi kişisel sorunları internette çözemezsin bu senin ve en yakın çevrenin çözebileceği bir şey bilgisayar başındaki yabancılara sormak çok saçma.
 
Benim kurs tarzı gittiğim bir okul var 4. sınıftan beri oraya gidiyorum bazı akşamlar 4. sınıfta biz 5 erkektik sonra 5. sınıf olunca bir kız geldi sınıfa. İlk başlarda ısınamamıştık ona ama zaman geçtikçe ısınmaya başladık. Şu an da gerçekten çok yakın arkadaşız. Sorun şu ben sanırım o kıza aşık oldum, bazen onu düşündükçe kalbim küt küt atıyor. Bazen de hiçbir şey olmuyor. Bir şey hissetmiyorum. Ne yapmalıyım, açılmalı mıyım sizce? Kimse bilmiyor arkadaşlarıma da rezil olmak istemiyorum. Ya da onunla arkadaşlığım bitmesini istemiyorum (bitme ihtimali sıfır gibi bir şey çünkü öyle şeylere darılan biri değil ama yani bir soğuma falan olmasından korkuyorum). Mesela bu mesajı yazmaya başlarken heyecanlıydım biraz ama aradan 1 2 saat geçti şu anda heyecanlı falan değilim.
Aşık olup olmadığını bize mi soruyorsun? anlamadım.
 
Bunu bize sorma bende 7. sınıfım fakat allaha şükür bu yaşta hiç sevgilim olmadı olmasınıda planlamıyorum.
Mantıklı düşün bu yaşta sevgilin olsa ne olur seviyosan içinden geleni yap.
 
Bu yaşta sevgili yapmak ve öyle işlerle uğraşmak sağlıklı değil. Daha çok küçüksünüz, derslerinize çalışın.
Hocam sevginin yaşımı olur ya. Dediğiniz gibi daha çocuk bunlar. Kaçırıp evlenmeyecek ki kızı. Masum bir aşk sadece. Sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Bende küçükken bir kıza ben seni seviyorum seninle evleneceğim diyordum hep. O da tamam diyordu. Ama şuan nerede olduğunu bile bilmiyorum mesela.
 
Ya millete böyle dizileri izletiyorsunuz sonra millet aşk aşığı oluyor :D .Yapma kardeşim sevgili falan yaşın küçük en az lise 3 ve sonrası.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı