Aşık mıyım, değil miyim?

Profinize bakınca 22 yaşında olduğunuzu görüyorum. 22 yaşında 5. sınıfa kadar anca gelebildiyseniz bence sevgili yapmayın. Sizin için değil sevgiliniz için diyorum. Yazık olur yani.

Arkadaşlar hepinizden çok ama çok özür dilerim kuzenim bir şeye bakabilir miyim dedi Technopat hesabından bende PC ile oyunlar ilgili bir şey soracak sandım böyle bir şey soracağı aklımın ucundan bile gelmezdi bende hiç bakmadım daha sonra özür dilerim gerçekten.

Ciddi misin?

Şu an 5.sınıf mısın bilmiyorum.5. sınıfsan ne sevgilisi daha mandalinada çekirdeksin. Gelmişsin neden bahsediyorsun millet açlık derdinde adamın derdine bak.

Şu an 5.sınıf mısın bilmiyorum.5. sınıfsan ne sevgilisi daha mandalinada çekirdeksin. Gelmişsin neden bahsediyorsun millet açlık derdinde adamın derdine bak.

Yok 8. sınıfız ikimizde kuzenimden bahsediyorum anlamadım zaten mesajları okuyunca neden 5. sınıf sandığınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…