Mr.nuru
Hectopat
Daha fazla
En baştan başlayayım. Ben bu kızı 9. sinifin sonundan beri taniyorum.11. sinifim, o zamandan bu yana konuşuyoruz ama su aralar bayağı sık olmaya başladı. Farklı siniflardayiz. O esit agirlik ben sayisalim. Arada sayısaldan arkadaşları olduğu icin sınıfa geliyor gelince de bana çok güzel bakıyor ve ben ona bakinca gozlerini deviriyor. Her geldiğinde onu güldürüyorum hatta aramizda bir şey var, bana birkaç kez görüldü atti ve bu ben de görüldü atarsan okulda seni doverim dedim (yani yanağını sıkmak, hafif tokat atmak falan).
Oda görüldü atmaya başladı sonra ben bunu dövdüm ama yukarıdaki belirttiğim şekilde, sonra bu sınıfa daha da gelmeye ve beni her gördüğünde gülmeye başladı ben de her gördüğümde gülüyordum. Bana çok güzel bakiyordu. Ben sirada otururken yanima oturuyordu. Böyle gecti.
Ben sırılsıklam aşık oldum ve sonra bunun arkadaşına yazdım benden hoslaniyor mudur diye o da hayir başkası var dedi ve her şeyim başıma yıkıldı. Soyle de bir sorun var, bu yazdığım kiz da 10. sinifta bana aşıktı. Acaba birlikte olmamizi mi istemiyor?
Kafamda deli sorular yardim ederseniz cok sevinirim.
Bu arada kahve falinda benim bas harfim var. Post atmış.
Oda görüldü atmaya başladı sonra ben bunu dövdüm ama yukarıdaki belirttiğim şekilde, sonra bu sınıfa daha da gelmeye ve beni her gördüğünde gülmeye başladı ben de her gördüğümde gülüyordum. Bana çok güzel bakiyordu. Ben sirada otururken yanima oturuyordu. Böyle gecti.
Ben sırılsıklam aşık oldum ve sonra bunun arkadaşına yazdım benden hoslaniyor mudur diye o da hayir başkası var dedi ve her şeyim başıma yıkıldı. Soyle de bir sorun var, bu yazdığım kiz da 10. sinifta bana aşıktı. Acaba birlikte olmamizi mi istemiyor?
Kafamda deli sorular yardim ederseniz cok sevinirim.
Bu arada kahve falinda benim bas harfim var. Post atmış.
Son düzenleyen: Moderatör: