Aşık olduğum kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım?

Mr.nuru

Hectopat
Daha fazla  
En baştan başlayayım. Ben bu kızı 9. sinifin sonundan beri taniyorum.11. sinifim, o zamandan bu yana konuşuyoruz ama su aralar bayağı sık olmaya başladı. Farklı siniflardayiz. O esit agirlik ben sayisalim. Arada sayısaldan arkadaşları olduğu icin sınıfa geliyor gelince de bana çok güzel bakıyor ve ben ona bakinca gozlerini deviriyor. Her geldiğinde onu güldürüyorum hatta aramizda bir şey var, bana birkaç kez görüldü atti ve bu ben de görüldü atarsan okulda seni doverim dedim (yani yanağını sıkmak, hafif tokat atmak falan).

Oda görüldü atmaya başladı sonra ben bunu dövdüm ama yukarıdaki belirttiğim şekilde, sonra bu sınıfa daha da gelmeye ve beni her gördüğünde gülmeye başladı ben de her gördüğümde gülüyordum. Bana çok güzel bakiyordu. Ben sirada otururken yanima oturuyordu. Böyle gecti.

Ben sırılsıklam aşık oldum ve sonra bunun arkadaşına yazdım benden hoslaniyor mudur diye o da hayir başkası var dedi ve her şeyim başıma yıkıldı. Soyle de bir sorun var, bu yazdığım kiz da 10. sinifta bana aşıktı. Acaba birlikte olmamizi mi istemiyor?

Kafamda deli sorular yardim ederseniz cok sevinirim.

Bu arada kahve falinda benim bas harfim var. Post atmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Net bir cevabı yok. Çünkü bazı kızlar ilgi almak için adını koymadan sevgili gibi davranabiliyor. Oraya geldiği anda ise hemen kaçıyor. Kendi başıma da geldi bu olay. 10.sınıftayken hoşlandığım bir kız vardı okulda. Öpme falan dışı nerdeyse bütün şeyleri yapiyoduk sarılma vs. işte nerdeyse kıza açılacakken farklı okuldan exi olduğunu ve onla barıştığını öğrendim.

Oda görüldü atmaya başladı
İlişkiyi sosyal medyada yaşarsan bu tarz belirsizliklerin olması gayet normal. Normal hayatta nasıl davrandığı, geçirdiğin vakitten sen keyif alıyor musun soru bu. İlişkiyi vermek isteyen sen olmamalısın. Kız zaten seni istiyorsa senden ilişkiyi almak için elinden geleni yapar. Sen gereksiz yeni gelin gibi triplere girme.

Başka kızlarla takılmanı öneririm, tepkisini ölçersin. Bir yere varmayacağı için kaybettiğine üzüleceğin bir şey yok.
Yaptim öyle şeyleri banane takilirsan Takıl ayağına geliyor birazda kırılıyor

İlişkiyi sosyal medyada yaşarsan bu tarz belirsizliklerin olması gayet normal. Normal hayatta nasıl davrandığı, geçirdiğin vakitten sen keyif alıyor musun soru bu. İlişkiyi vermek isteyen sen olmamalısın. Kız zaten seni istiyorsa senden ilişkiyi almak için elinden geleni yapar. Sen gereksiz yeni gelin gibi triplere girme.

Normal hayattan da konusuyoruz sadece sanaldan ibaret değil hocam ben geçirdiğimiz vakitten keyif alıyorum teneffüslerde falan aralıksız konuşuyoruz tribe girmemek elde değil hocam bayağı aşığım.

Sevgili olursak garip kacarmis bayağıdır arkadaşızya...

Son düzenleme:
Hocam teklif ettim ama arkadaşı olarak görüyormuş hoşlandığı başka biri varmış
Öyle tipsiz biride değilim 1.90 boyda var ama yapacak bir şey yok arkadaşız şu an sözde.
Emin ol sıkıntı yaşadığı an sana gelcek yedeğini oluşturmuş. Bağlanma bu kıza bence, karakteri sağlam değil gibi duruyor dışarıdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı