Aşık olduğun kişinin aşağılaması

rojhat aydın

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben 17 yaşında hem okuyup ek iş olarak bir dönercide çalışıyorum malum ekonomi aileye tek gelir yetmiyor okulda hoşlandığım bir kız vardı oda benden hoşlanıyordu muhtemelen sürekli bakışıyorduk bugün arkadaşıyla beraber yemek yemeye geldi başta masalarına gitmeye utandım sonra servis almak içi gittim beni görünce çok şaşırdı ayak üstü sohbet ettik daha sonra kızın bana karşı tavırları değişti masaya garson diye çağıyordu sonunda masayı temizlemek için gittiğimde dürümün sonunda kalan sosu masaya fırlattı elime geldi hızlıcana yüzüme bakmadan kalktılar akşam iş çıkışı baktığımda beni insadan engellemiş sizce durumundan dolayı mı? Yaptı bir yandan da koyuyor yaşıtların gezip eğlenirken sen 4 de mesaiye başlayıp 10 bitiriyorsun.

Arkadaşlar merhaba ben 17 yaşında hem okuyup ek iş olarak bir dönercide çalışıyorum malum ekonomi aileye tek gelir yetmiyor okulda hoşlandığım bir kız vardı oda benden hoşlanıyordu muhtemelen sürekli bakışıyorduk bugün arkadaşıyla beraber yemek yemeye geldi başta masalarına gitmeye utandım sonra servis almak içi gittim beni görünce çok şaşırdı ayak üstü sohbet ettik daha sonra kızın bana karşı tavırları değişti masaya garson diye çağıyordu sonunda masayı temizlemek için gittiğimde dürümün sonunda kalan sosu masaya fırlattı elime geldi hızlıcana yüzüme bakmadan kalktılar akşam iş çıkışı baktığımda beni insadan engellemiş sizce durumundan dolayı mı? Yaptı bir yandan da koyuyor yaşıtların gezip eğlenirken sen 4 de mesaiye başlayıp 10 bitiriyorsun.
Karaktersiz biriymiş hocam çok da onu düşünmeye değmez, sizin yaptığınızda da utanılacak bir şey yok. @333365

Hocam 20 küsur yaşına kadar sevgili yapma. Şahsen böyle 20'den küçük yaştaki kimse ilişkisini ilerletemiyor (bildiğim kadarıyla). Anlık ergenlik hormonu mu bilmiyorum enterasan bir şey. Ne olursa olsun bence 20'den küçük yaşta sevgili yapılmamalı. Umutlanmamalı.

Helalinden para kazanmak, ayıp bir şey değil. Sen de onu engelle. Kız muhtemelen yiyici tiplerden. Dönercide çalıştığını görünce senden para yiyemeyeceğini anlamıştır, karın ağrısı bundandır.

Yolun sonunda hayat kadını olacak tiplerden biri için niye üzülesin ki? Para için herkesi satabilecek bir tipmiş anladığım kadarıyla. Boşverin yolunuza bakın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı