Aşık oldum ne yapmalıyım?

Sorun şu ki kiz ile muhabbetim 0 adını daha 2 gün önce öğrendim sadece bakismasi var o da ben bakınca ara sıra bakıyor. Pazartesi muhabbet kurmaya başlayacağım ama ne diyeceğim hakkında fikrim yok.
Tamam işte gayet iyi. Zamana bırak aceleye getirme işleri. Durumun ilerleyişine göre devam edersin.

Bence düz arkadaş olun hoşlandığınızı belli etmeyin. Onunla takılırken onun hakkında bayağı bilgi edinebilirsiniz.

Herhangi bir hobi hakkında veya okul işleri hakkında soru sorarak konuşmaya başlayabilirsiniz.

Ömründe bir daha görmeyeceğin insanlar sonuçta. Dedikodu mevzusunu bu kadar abartma. Konuşmak istiyorsan konuş hocam bu hayatta kaybedeceğin bir şey yok bunu asla kafandan çıkarma.

Arkadaşlar ban yediğim için yazamadım kusura bakmayın kızı yavaştan unuttum (çalışıyorum) eğer kız pas verirse (umarım vermez) bu sefer ederim teklifi

Arkadaşlar bugün kızla konuştum naneli sakız ikram ettim birde kahve ısmarladım 3-4 dk konuştuk son ders zili çaldı
Sınıftaki bir agamdan yardım istedim (profesyonel birisi) onunla beraber kızın yanına gidip muhabbet açacağız.
başta;
@Park Müdürü Benson
@SeanStrickland
olmak üzere tüm herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…