Aşık oldum ne yapmalıyım?

Sorun şu ki kiz ile muhabbetim 0 adını daha 2 gün önce öğrendim sadece bakismasi var o da ben bakınca ara sıra bakıyor. Pazartesi muhabbet kurmaya başlayacağım ama ne diyeceğim hakkında fikrim yok.
Tamam işte gayet iyi. Zamana bırak aceleye getirme işleri. Durumun ilerleyişine göre devam edersin.

-Merhaba 12.sinif öğrencisiyim malum pek sosyal aktivitem yok okul ve ders dışında.

Okulda akşam etutundeyken 11.siniflardan bir kız gelmişti(daha önceden çok defa gordum okul içinde) o sıra hiçbir duygu hissetmiyordum kıza aradan zaman geçtikten sonra kıza için ısındı ve bunu arkadaşıma anlattığımda sen aşık olmuşsun dedi.(daha önce hiç sevgilim olmadı sevgiliyi geçtim bir kızla maksimum 10 saniye konuşmuşumdur)

Bu haftaki etutte kız yakın arkadaşıyla konuşurken benim hakkımda konuştuklarına kulak misafirin oldum şöyle diyordu; beni bir X kişisiyle karşılaştırıyor daha yakışıklı vb şeyler diyordu bende bunu duyunca heyecanlandım ama arkadaşıma, kız hakkında bilgi ver dediğimde üzülmüştüm çünkü kıza neredyese 3-4 kişi aşıkmış biriside sınıfta bayağı samimi olduğum bir arkadaşım🫠 kız okulda biraz popüler birisi sınıflarımız karşı karşıya bazen göz göze geliyoruz ve bana bakışı bir değişik ara sıra göz kaçırıyor arkadaşlarım kızı sal boş ver diyor ama bırakamıyorum kızla da konuşmaya cesaretim yetmiyor.

Ne yapayım? Tecrübeli arkadaşlar bir el atsın.

Bence düz arkadaş olun hoşlandığınızı belli etmeyin. Onunla takılırken onun hakkında bayağı bilgi edinebilirsiniz.

Herhangi bir hobi hakkında veya okul işleri hakkında soru sorarak konuşmaya başlayabilirsiniz.

Konuşurum da konuşmasına şimdi kızla muhabbetimiz yok teklif edersem %99 dedikodum çıkar, yok dersede üzülürüm buda derslerime yansır dolaylı yoldan,çok arada kaldım

Birde kızla samimi olursak arkadaş,sevgili bakımında siniftaki arkadaşlarımla aram bozulabilir

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
Ömründe bir daha görmeyeceğin insanlar sonuçta. Dedikodu mevzusunu bu kadar abartma. Konuşmak istiyorsan konuş hocam bu hayatta kaybedeceğin bir şey yok bunu asla kafandan çıkarma.

Arkadaşlar ban yediğim için yazamadım kusura bakmayın kızı yavaştan unuttum (çalışıyorum) eğer kız pas verirse (umarım vermez) bu sefer ederim teklifi

Arkadaşlar bugün kızla konuştum naneli sakız ikram ettim birde kahve ısmarladım 3-4 dk konuştuk son ders zili çaldı
Sınıftaki bir agamdan yardım istedim (profesyonel birisi) onunla beraber kızın yanına gidip muhabbet açacağız.
başta;
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
@SeanStrickland
olmak üzere tüm herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı