hogwartscanavarı
Decapat
Bu kısımda dediklerinizi biraz açar mısınız? Siz yetkili bir abiye benziyosunuz da.sen kendini reddediyorsun
Bu kısımda dediklerinizi biraz açar mısınız? Siz yetkili bir abiye benziyosunuz da.sen kendini reddediyorsun
İş bitti zaten hocam red yedim. Reddettiği halde yanımda kız görünce ters ters bakıyor.Yürümeyi çok ciddiye alma, bunlar kız kız. Size ne yapacaklar dövecekler mi? Eğlenmenize bakın. Eğlendiğin sürece, seni reddetmiş ya da kabul etmiş bir önemi yok. Kaldı ki kimse seni reddetmiyor, sen kendini reddediyorsun.
İş bitti zaten hocam red yedim. Reddettiği halde yanımda kız görünce ters ters bakıyor.
İş bitti zaten hocam red yedim. Reddettiği halde yanımda kız görünce ters ters bakıyor.
Yani benim bir sevgilim oldu bu olaylardan biraz sonra. Herşey iyiydi sonra ayrıldı bir anda. Ben seni aslında hiç sevmedim sevmeye çalıştım ama yapamadım dedi. Bence uzak dur seni seviyorum diyen kişi bile yalan söylüyor olabilir. Şuan hiç iyi halde değilim benim durumuma düşme.Peki bir şey sorabilir miyim aynı şeyleri yaşıyoruz 11. sınıfım yakın oturuyorduk dönem içi sürekli sohbet ediyorduk ama konuşkan bir kız onunla da alakası var son zamanlarda yazmaya da başladım yazınca 1.30 2 saat cibarı konusuyoruz (ben başlatıyorum konuşmayı)
Asıl sorum su kafan rahatladı mı?
Ben ne yapmalıyım sizce
Yani benim bir sevgilim oldu bu olaylardan biraz sonra. Her şey iyiydi sonra ayrıldı bir anda. Ben seni aslında hiç sevmedim sevmeye çalıştım ama yapamadım dedi. Bence uzak dur seni seviyorum diyen kişi bile yalan söylüyor olabilir. Şu an hiç iyi halde değilim benim durumuma düşme.
Bilmiyorum çok seviyordum gerçekten. Herşey güzel giderken böyle dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum hiç.Ya o durumlar tabii ki farklı ama şu an tek merak ettiğim beni nasıl görüyor.
Bir de çok takma kafana hayat bu insanlar girip çıkıyor illa bulursun.
Bilmiyorum çok seviyordum gerçekten. Her şey güzel giderken böyle dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum hiç.
Sende niyetini yavaştan belli et. Kızların sağı solu belli olmaz seni seviyor gibi gözükür ama sonra seni arkadaş olarak görüyorum der. Benim gibi çok değer verme sonra pişman olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.