- Makaleler
- 23
Ahahaha çok komik gülsenize arkadaşlar.22'li yaşlara gelince anlarsın.![]()
Ahahaha çok komik gülsenize arkadaşlar.22'li yaşlara gelince anlarsın.![]()
Kendime çok güveniyorum ama çok kıskancım, ne yapacağız?Sevdiğini kıskanmak güzeldir ancak fazla kıskançsanız bu kendinize olan güvensizliğinizdendir. Bana göre bu böyleydi hep o yüzden çok kasmamak lazım![]()
Yapma bunu aklından bunu çıkar sınavın kötü geçebilir sırf bir kız yüzünden. Özellikle sınav esnadında bu gelirse geçmiş olsun.Böyle bir çıkarımı neden ve nasıl yaptın?
Lise son öğrencisiyim. O yaşlarda ne oluyormuş anlamadım?
Nedir bu lisede oluyor muhabbeti? Duyan da evli barklı adam sanacak kardeşim kaç yaşındasın sen? Lise'ye gidecek yaşta mısın?Benim aşkitom bilgisayar kimse onu bende alamaz(!)
Şaka bir yana, lisede oluyor böyle şeyler ama genel olarak neredeyse hepsi kötü sonla bitiyor.
@ZOROBöyle bir çıkarımı neden ve nasıl yaptın?
Eşini döven, ayrılınca öldüren kişiler de kıskançlıktan yapıyor. Onu anlatmak istemiş olabilir. Fazla kıskançlık iyi değildir. Umarım ileride değişir bu "her konuştuğunu dövesim geliyor" fikri.Böyle bir çıkarımı neden ve nasıl yaptın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.