Asil Vandal mı Oni Phantom mu?

swallowedcoal

Hectopat
Daha fazla  
4000VP'im var. Yarın gelecek olan Pass'i alacağım ve 3000 kalacak. Gece pazarını bekleyip veya günlük teklifleri bekleyip Oni Phantom veya Asil Vandal alacağım. Ama çok kararsızım iki silahıda kullanıyorum ve ne alsam bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
4000VP'im var. Yarın gelecek olan Pass'i alacağım ve 3000 kalacak. Gece pazarını bekleyip veya günlük teklifleri bekleyip oni Phantom veya asil vandal alacağım. Ama çok kararsızım iki silahıda kullanıyorum ve ne alsam bilmiyorum.

Sizin zevklerinize göre değil teknik olarak bakarsak ikisinde bitiriş animasyonu görsel efektleri var fakat oni Phantom'un sesi yok. O yüzden asil vandal.

Sizin zevklerinize göre değil teknik olarak bakarsak ikisinde bitiriş animasyonu görsel efektleri var fakat oni Phantom'un sesi yok. O yüzden asil vandal.
Haklısınız Oninin sesi yok fakat bitirişi ve ace sesi harika. Sanırım seçimimi Oni tarafında kullanacağım. Asil gelene kadar biriktirir asil alırım. İlk hangisi gelirse yani

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı